Arama sonuçları: *

1. Nquyen

Tails of Iron yaması bulamadım

Yamadan kastınız nedir Türkçe yama mı ayrıca hangi platformdan aldınız oyunu
  2. Nquyen

Fallout 4 Türkçe Yama'da Geçen "zamk" ne demek?

İngilizce çevir o ismi öğren sonra yabancı forumlara bak
  3. Nquyen

Virüssüz Aktif Starfield TR yama var mı?

İş adamı ya da suçlu değilsen bu kadar kasma 👍 şuan hiç denk gelmedim virüslü tr ya da japon yamasina ayrıca virüs oldugunde zaten sana uyarı verir indiremez.
  4. Nquyen

Starfield Türkçe dil desteği kampanyası 9000 imzayı geçti.

Sen haklısın 👍
  5. Nquyen

Sen haklısın 👍
  6. Nquyen

Bu konu senin B1 seviyenle her şeyi anlaman değil, en iyi İngilizceyi ben biliyorum diyenlere 👍 senin B1 ile anca kendi çapında insanlarla iletişim kurarsın. Burda ajitasyon yapma boşuna 👍
  7. Nquyen

C1 kötü değil ama akademik ve anadil karşısında kötü 👍 bunu C1 ile konuşurken anlayabilirsiniz.
  8. Nquyen

Tabi Türkiye şartlarında konuşabilir ama konu başka 😄 saygılar.
  9. Nquyen

Türkiye de C2 doğru diyorsunuz ama C2 den sonra anadil ve akademik dil var. Yani C1 bilen biri iyi ingilizce konuşuyorum diye gezemez. Ayrıca sadece C1 C2 değil konu, asıl konu ben harika ingilizce biliyorum diyip C1 den öteye gitmeyen virüsler 👍 size C1 yetebilir 1693077213 Sen haklısın 👍
  10. Nquyen

C1 iyi bir seviye değil hocam :) sevgilim tercüman ve C1 ile iletişim kurarken çok yavaş konuşurlar ve ileri seviye ingilizce konuşan birinin yanında kitlenirler.
  11. Nquyen

Çoğu davar oy vermeyecek bilerek 👍 genelde herkes ingilizce bilsin kafasindalar ama C1 seviyesini anca konuşabilirler üstü yok. Nüfusu 30 bin olan ülkeye dil desteği veriliyorsa bunun oyunu satan alan kitlenin az olduğu için Türkçe'nin gelmediğini düşünen kitle biraz ülke nüfuslarını ve hangi...
Top Bottom