Arama sonuçları: *

1. cr4ck

Sony oyunlarına PC için AMD FSR 3.1 desteği geldi!

Evet o yüzden ben genellikle gamepad ile oynamayı tercih ediyorum.
  2. cr4ck

Ben frame gen için konuşuyorsun sandım pardon. O konuda haklısın.
  3. cr4ck

FSR upscaling bozuk hala Spider-Man'de titreme vs. yapıyor. Ama FSR Frame Gen ile DLSS upscaling iyi çalışıyor öyle denenmeli.
  4. cr4ck

Steam üzerinden teker teker oyun duyurularına baktım. Yazdıklarım için girilmişti sadece. İlerde diğer oyunlar için gelir mi bilemiyorum.
  5. cr4ck

DLSS'in yaptığını yapıyor aslında yapay kare oluşturuyor. 1719506990 İlk oyuna gelmemiş maalesef, ikinci oyunda mevcut.
  6. cr4ck

3070, 5600x sistemde Ultra ayalarda 60 70 fps Last Of Us'ı 130 fps civarına çıkardı. Fsr 3.0 ilk çıktığında çok kötü çalışıyordu gölgelenme ve input lag yapıyordu ama son sürümleri gayet iyi çalışıyor bence. Performans ve akıcılık için kesinlikle değer ki bence kötü bir görüntüye sahip değil...
  7. cr4ck

O zaman neden böyle bir karar verdiğini açıklar mısın bizde bilelim?
  8. cr4ck

Troll olduğunu varsayıyorum.
  9. cr4ck

Birkaç ay önce ilk olarak The Last Of Us Part 1'e eklenen ve performansa ciddi anlamda etki eden AMD FSR 3.1, Sony'nin PC'ye getirmiş olduğu diğer markalarının son çıkan oyunlarına da eklendi. Fsr 3.1 eklenen oyunlar gördüğüm kadarıyla; Horizon Forbidden West Ghost Of Tsushima Marvel's...
  10. cr4ck

Skyrim güvenilir Türkçe yama önerisi

Oyunun içinden mod kısmından indirebiliyordun sanırım. Ne kadar iyidir orasını bilmiyorum. Ayrıyeten nexusmods'a bakabilirsin.
Top Bottom