Arama sonuçları: *

1. feritmusaoz

bu link güvenilir mi sizce?

Bu ne kadar cahilce bir yorum lan. 500 gb ı doldurmak için almadık mı boş kalsın diye mi aldık? Gayette bilinçli bir kullanıcıyım her şeyi orijinal lisanslı kullanırım. Zaten 410 gb mı ne dolu ssd min foto atayım istersen ben örnek verdim. Pc maşallah canavar gibi çalışıyor çok hızlı. Lafa bak...
  2. feritmusaoz

Ben türkçe yama olduğuna bile bakmadım linke tıkladım berbat görünüyordu 😀 2 dk format dediğinde, pc de 450 gb lık uygulama var onları nasıl baştan kuracağız nasanın interneti yok bizde.d benim kastettiğm hiçbirine bulaşmayın.
  3. feritmusaoz

Ne güzel işte İngilizce geliştirmek için bir fırsat, ben online oyunlar da yabancı serverlarda oynayıp rdr de şurada burada geliştirdim İngilizcemi. Yok diyorsanız da bulaşmanızı önermem.
  4. feritmusaoz

Hayatımda hiç crack indirmedim android oyun club harici ona da crack denirse... Ne alemse bir kere bile ne pc ye vürüs girdi ne hesabım çalındı ne dolandırıldım ne bir şey oldu. Yapmayın etmeyin sonra yazıyorlar hangi virüs programını kurayım format atsam geçer mi... 1691014606 Soruna cevap...
Top Bottom