Arama sonuçları: *

1. goksel53

Amd ekran kartına güncelleme amd ekran kartı güncellendi motion frame 2.1 oldu

Bende de bi ara olmuştu nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum ama biosu güncelledim de mi çözüldü yoksa driveri mi silip yükledim tam hatırlamıyorum 1741383705 biosun güncel mi
  2. goksel53

Online oyunlarda kullanma yapay kare olduğu için sizi yanıltabilir 1741383475 Ddu ile sürücüleri kaldır sıfırdan temiz kurulum yap hocam
  3. goksel53

Ve bu kadar ayar açık neden kullanıyorsun sadece gecikme önleme açsan yeter diğer ayarları genelden değil oyunlara göre özelleştirebiliyorsun
  4. goksel53

Biosa bi gir çık yap 1741383145 Yapay zeka ile kare oluşturma nvidia da olan mfg ile aynı çalışıyor bir oyunda 60fps alıyorsan bu ayarı açınca 120fps alıyorsunuz görüntü kaybı olmadan oyunun akıcı hale geliyor 1741383215 Güzel teknoloji ben kullanıyorum memnunum ama sadece hikayeli oyunlarda...
  5. goksel53

SPİDER MAN 2 TÜRKÇE YAMA

SAKA2
  6. goksel53

SPİDER MAN 2 TÜRKÇE YAMA

Crack indiriyorum Uganda dili kabile dili koyuyorlar Türkçe koymuyorlar 1 lira para vermeyin
  7. goksel53

Assassin's Creed Odyssey TÜRKÇE YAMASI ARIYORUM VİRÜSSÜZ

dostum bu kadar dikkat edersen yine virüs yersin zaten takma bu kadar 500 tane oyuna tr yama kurmuşumdur hiçbir zararını görmedim daha
Geri