Arama sonuçları: *

1. ichbinstolz

RDR2 güncel Türkçe yama önerisi

Rica ederim hocam. Söylediğim gibi indirip indirmeme konusunda karar sizin. Biz virustotal taraması yapmadan indirmiştik. CMC Inteligence Threat nedir yazarak google'a az çok fikir edinebilirsiniz diye düşünüyorum. Eğer indirirseniz de içinizin rahat etmesi açısından pc de antivirüs...
  2. ichbinstolz

Onun ne olduğunu bilmiyorum hocam. O uyarıyı arattım webde başka forumlarda da açılmış konu orada o hatayı alan Kaspersky Mobile vb programlarda url yi taratıp hata almadığını söylemiş. CMC Threat Inteligence sanırım siber tehdit istihbaratı gibi bir şey. Kendi sitesi var yine başka bir forumda...
  3. ichbinstolz

Evet öyle 😂 Hocam rahat olmanız açısından linki virustotalde taratın. Pc de antivirüs kullanıyorsanız ona da taratabilirsiniz ama dediğim gibi enişteme kurduk çalıştı yama oynuyor
  4. ichbinstolz

https://drive.google.com/file/d/1-u9BPfStEkbx6XMJldcUv2A6bIaHJTWZ/view Geçenlerde eniştem de Rdr2 satın aldı (gamer bir eniştem var😅) Onun için Türkçe yama araştırıyordum birkaç tane buldum ama eksik dosya içeriyorlardı haliyle yamayı kuramadık en son bu yamaya denk geldim kurduk ve bir sorun...
Top Bottom