Arama sonuçları: *

1. oğuzhan18

24.6.1 sürücü nasıldır (AMD)

teşekkürler. hangi oyunlarda bunu gözlemlenidiniz acaba
  2. oğuzhan18

Cs2 için özellik gelmiş işe yarıyor mu rx6700 var 1719759829 Cs2 için özellik gelmiş işe yarıyor mu rx6700 var
  3. oğuzhan18

yeni sürücü ama çok fazla yorum yapan yapan görmedim yada konu görmedim nasıldır bu sürücü.
  4. oğuzhan18

Rdr 2 güncel sorunsuz yama önerisi

Torrentten oyunu indirdim rastgele yama kurdum olanları dene sorun olacağını sanmıyorum yamalara para vermeyin.
  5. oğuzhan18

Marvel Spider-Man Türkçe Yama Önerisi

anladım yamalardan kolay kolay zarar gelecek virüsler olmaz sana kalmış nerden dersen 6 senedir torrentçiyim hangi link olursa olsun yamayı indirrim torrent tek site ama sabit.
  6. oğuzhan18

Marvel Spider-Man Türkçe Yama Önerisi

İnternette Google yazınca çıkar zaten onları denesene ben indirdim çok güzeldi ama hatırlayamıyorum. Başka sitedekileri dene.
  7. oğuzhan18

Anoynmous çeviri güvenilir mi

metro exodus orda ücretsiz ama ben bilinmedik başka siteden indirdim şu an oynuyorum. ordan yapmadım.
  8. oğuzhan18

PES 2019 GÜNCEL YAMA ARIYORUM

ahh ahh duygulandım valla güzelim oyunu bozmasalardı devam etseydim keşke leş gibi fifa aldım mevlana gibi dönüyorlar futbol 0.
  9. oğuzhan18

Starfield Türkçe dil desteği kampanyası 9000 imzayı geçti.

bu oyun nasıl tek oyunculu yav nedense fiyatına göre şaşırdım.
  10. oğuzhan18

bu link güvenilir mi sizce?

https://www.technopat.net/sosyal/konu/red-dead-redemption-2-sorunsuz-tuerkce-yama.2221808/
  11. oğuzhan18

radeon giriş geçikmesi özelliği işe yarıyormu ?

Merhaba dostlar sizce bu özellik işe yarıyor mu yoksa yaramıyor mu bazıları doğru çalışmadığı için standart ayarlarda kullanılmasını öneriyorlarmış. Kullanan kişiler FPS oyunlarındaki ms değerlerini de yazarsa sevinirim.
Top Bottom