Arama sonuçları: *

1. AfniSoDeadly

Bir dine inanan mı daha özgürdür yoksa bir dine inanmayan mı?

Kisisel ahlak başka birsey toplumsal ahlak baska bir şey
  2. AfniSoDeadly

Bu nasi söz aga ben korkmuom ok 😎✌🏻
  3. AfniSoDeadly

Dinler yasaklarla özgürlüğü kısıtlar
  4. AfniSoDeadly

beynimiz daha iyi bir tanrı yaratabilir

maalesef insanlar biribirini bu hale getirdi birinin ateistlere sövmesi beni ilgilendirmiyor ama eğer onun inancına edildiğinde sinirlenecekse onun da etmemesi gerekiyor biri bana şahsen gelip ateistim diye sövse ben de onun inancına söverim 1664235446 insan beyni demiyelim de türk beyni...
  5. AfniSoDeadly

sen trde islama inanmayanlara nasıl bakılıyor bilmiyorsun herhalde sen adama kalkıp hristiyanlar şöyledir yahudiler böyledir ama ateistlerin anasına söversen adam da senin inancına laf atar ortaokula giden liseye yeni geçmiş elemanların ergenliği ayrı senin dediğin ayrı 1664234333 tamam canım...
  6. AfniSoDeadly

bak anladım dediğini ama hala kendinle çelişir gibi konuşuyorsun insanlar inanıyor buna tek diyebileceğim türkiyede ki insanların zeka seviyesinin düşük olması geçmiş çok etkili insanlara özellikle kadınlara yapılan dayatmalar yüzünden çoğu şey kalıplaşmış durumda artık, ülke şartlarında...
  7. AfniSoDeadly

sen kendinle çelişiyorsun dostum islamla ilgili ters düşüncelerin var ve kafamızda allahtan güçlü bir tanrı yaratabiliriz demek istiyorsun ne gerek var gerçek olmayacak kendini kandırmanın başka bir yolu sadece
  8. AfniSoDeadly

hayır anlatabilecek bir şeyin yok buraya yazabileceğin tek bir ayet bile bilmiyorsun ayrıca insanlar konuşup konuşmayacağını sana sormayacak islamda hoş görülü olmak gerek günaha giriyorsun şu anda 1664232095 muhammedin akrabalarının üvey cocugunun karısının muhammede helal kılınması 9 yaşında...
  9. AfniSoDeadly

avarage m3 gtr fan :kekw:
  10. AfniSoDeadly

zart zurt aklınız full bacak arasına çalışıyor ayrıca iyi kötü olan şeyleri din değil ahlak kuralları belirler 600 de yaşamıyorsun
  11. AfniSoDeadly

evet sırf tanrınıza inanmadığı için Yahudi ve Hıristiyanlardan başkası Cennet'e girmeyecek" dediler. Bu, onların kuruntuları! De ki: "Eğer doğru söyleyenler iseniz (iddianızı ispat edecek) delilinizi getirin. Hayır, öyle değil! Kim "ihsan" derecesine yükselerek özünü Allah'a teslim ederse, onun...
  12. AfniSoDeadly

hemen şimdi bir tanrı yaratıyorum adı da senpai olsun nasıl biri olduğunuza ne yediğinize ne içitiğinize karışmıyor ama kötülük yapmamanızı kimsenin hayatına karışmamanızı, başınıza bir şey geldiğinde onu suçlamamanızı veya ona teşekkür etmemenizi, ve ölümden sonra hayat olmadığını yaşamınız...
  13. AfniSoDeadly

forum yavaş yavaş shiftdeleteye dönüyor sanki ben ateistim bir tanrıya ihtiyacımız yok diye düşünüyorum ne diye tanrı yaratalım, zaten tüm dinler çağ dışı şeylerde dolu o zamanda birinin kafasından uydurup millete yaydığı belli, bunu geçtim. ne burada insanlar birbirinin dinine karışıyor neye...
  14. AfniSoDeadly

500 Tl'ye Kimin Resmi Basılsın?

Atatürk'ten başkası basılırsa yeni iktidarda değişir zaten ;)
Top Bottom