Arama sonuçları: *

1. Alihanyilmaz

Kuran-ı Kerimde ki ilginç melek çelişkisi.

Sıkıntılı olan sensin.
  2. Alihanyilmaz

CS oynamaya devam et. Ötesi seni aşar.
  3. Alihanyilmaz

Biz kurtuluş savaşını kazandığımızda ülke ne durumdaydı sence?
  4. Alihanyilmaz

İsrail, İsrail katliamı gerçek, senin kafandaki dünya bir hayal.
  5. Alihanyilmaz

Sevgili @hazarcoban kardeşim. İsrail'i örnek al. Amerika yardım gönderiyor, Avrupa yardım gönderiyor, Japonya yardım göneriyor. Mercedes yardım gönderiyor, CarrefourSA yardım gönderiyor. Ama Filistin'e yiyecek bile ulaştıramıyoruz. Ve ellerinde bir sapan ile F35'lere taş fırlatıyorlar. Ve...
  6. Alihanyilmaz

Allah kuluna beyinsiz der mi ?

Sevgili kardeşim. 10 ayrı Kur'an çevirisi oku, 10 ayrı anlatım bulursun karşında. Senin okuduğun Kur'an mealini Yahudiler çevirmiş olmalı. Beyoğlu'n daki Tür-Alman kitap evinden veya hemen yanındaki adını hatırlamadığım İncil satan mağazadan almış olmalısın.
  7. Alihanyilmaz

Allah kuluna beyinsiz der mi ?

Bu çocuk bir yerlerden bir şeyler okuyor ve bize Kur'an dan okuduğunu yutturmaya çalışıyor. Sanırım biraz sorunlu. Çok fazla üstüne gitmeyin. Ne tepki vereceği belli olmaz. Kötü sonuçlara sebep olabilir.
  8. Alihanyilmaz

Kuranı Kerim'de ilginç hata buldum

Ben nerede hangi iletimde hangi ayet hakkında öyle demiyor demişim? Sallıyorsun yine. https://sorularlaislamiyet.com/butun-insanlar-hz-ademden-geldigine-gore-cocuklari-kardesler-birbirleriyle-nasil-evlendi
  9. Alihanyilmaz

Kâfir ile diğer din aynı şey değil. Kafir red eden. Diğeri Hristiyan veya Yahudi. Ve günümüzde de örneğini görüyoruz. Bildiğimiz saydığımız şirketler İsrail ordusuna yardım gönderdiler ve gönderiyorlar. Barış kelimesini ağızlarından eksik etmeyen batılı ülkeler sürekli silah ve mühimat...
  10. Alihanyilmaz

Cennet 8 kat'tan, Cehennem 7 kat'tan oluşur. Ve, burada büyük bir yanlış var. Allah bizim hizmetçimiz değil, biz Allah'ın kullarıyız. Allah bize bilinç ve kendi yolumuzu seçme özgürlüğü vermiş. Herkes kendi yolunu kendi seçer. Bize yol göstermek için de Peygamber'ler ve Kitap'lar göndermiş...
  11. Alihanyilmaz

İlk inanç Adem ile Havva ile başlamış. İnsanlığın tarihi ile inanç aynı yaşta. Birileri diyecek, bilim çok ilerledi, artık bu inanç meselelerine gerek kalmadı. Ama sizin bilim insanlarınız anca her deprem sonrası "biz söylemiştik" yalanı ile bizi kandırmaya çalışmaktan öte bir şey yapamıyor...
  12. Alihanyilmaz

Benimki laf ebeliği değil. Sen beni de anlayamıyorsun. Özet geçeyim. Allah cahilleri cennetine alıp ne yapacak? Burası seçim dünyası. Çürükler çöpe, iyiler sepete. Senin de iyi niyetli biri olduğunu zaten düşünmüyorum. Saf numarsı bize işlemez.
  13. Alihanyilmaz

Her şey oradan kaynaklanıyor. Çok zeki biri değilsin. Durum böyle olunca cahil kalıyoruz. Anlayamıyoruz.
  14. Alihanyilmaz

Anlayamadığınız şeyleri atlayın, anladıklarınızdan devam edin. Takıldığnız yerde saymayın. Böyle ilerleyemezsiniz. Yerinizde sayarsanız, yolculuğunuz son bulmuş olur. Çok zeki olsaydınız zaten Doktora tezi yazıyor olurdunuz. Forum'da yazıyorsunuz anca.
  15. Alihanyilmaz

Herkes sizin kadar zeki olamaz zaten. Bulduğunuz hatalar varsa düzeltin. İnsanları yanılgıdan kurtarın.
  16. Alihanyilmaz

Evrim ile Kuran çelişmez

İnsanlar kendisi düşünmez. Bir fikre takılır ve o fikri bilinçsizce savunur.
  17. Alihanyilmaz

Tanrı varsa neden kusurlu bir evrim süreciyle var olduk?

Ruh bedenden ayrıldığında beden bir daha canlanmaz. Ruh yoksa, beden kimya yığını.
  18. Alihanyilmaz

Kaç kez boğuldun? 1742758756 Hatalı hayata gelen bir varlığın yaşama şansı yok.
  19. Alihanyilmaz

Her kusur olarak gördüğün aksama sana ölümlü olduğunu hatırlatır. Aksaksıkların artmaya başladığında da, ölümün yaklaştığını hatırlarsın.
  20. Alihanyilmaz

Tanrı yok sa, bu durumda kusurlarından sorumlu olan kim?
Geri