Arama sonuçları: *

1. DeveloperRedneck

Tanrı varlığında ikileme düşmek

Edit: Saat 03:30 olmuş, 3-4 saat önce uyumalıydım, güzel bir konuydu, herkese iyi geceler.
  2. DeveloperRedneck

Sonsuzdan gelip sonsuza giden ve her şeyi bilen Tanrı, buna paralel olarak önce biliyor olmalıdır. Ama bu 2 satırda cevaplanamayacak bir soru bence. Çünkü biliyorsun ki zaman kavramını tam olarak algılayamıyoruz. Yani bizden üstün bir varlık için zaman bizim algıladığımız ölçüde geçmiş, şimdi...
  3. DeveloperRedneck

Ne demek istiyorsunuz ? Cevabıma göre soru gelecekse direkt soru sorabilirsiniz. Çeliştiğimi söylemiştiniz, nedeni sormuştum. Çünkü dediğime paralel bir şey söyleyip çakıştığını söylediğinizi düşünüyorum.
  4. DeveloperRedneck

Neden ters düşsün? Tanrı biliyor diye sen öyle yaşamıyorsun, senin öyle yaşadığını/yaşayacağını tanrı biliyor, diyorum.
  5. DeveloperRedneck

Bence bu bazı inanan insanlarda da bulunan bir kadercilik anlayışı ve ben bunun doğru olmadığını düşünüyorum. Tanrı biliyor diye sen öyle yaşamıyorsun, senin öyle yaşadığını tanrı biliyor. Biraz daha derinlemesine düşünürsek ortalama bir insan hayatı boyunca milyonlarca hatta belki 1 milyarı...
  6. DeveloperRedneck

Duygular bütün davranışlarını etkilemez. Örneğin yanlış bir şey yaptığını bile bile sürdürmen gibi
  7. DeveloperRedneck

Eğer tanrı varsa -bence var- olmadığını iddia ettiğin için muhtemelen cezalandıracaktır. İnananlar için diyor isen hakaret olarak algılamalı mıyız, bilmiyorum. Benim değerlerim sana uymak zorunda değil. Bana hakaret etmediğin, mantıksız olduğumu, çağ dışı veya bilimden yoksun olduğumu iddia...
  8. DeveloperRedneck

Bence müthiş bunalımda hissetmenizin nedeni bu. Eğer ideal sizin (zihninizdeki ideal umut_dert) yapmaması gerektiğini düşündüğünüz şeyleri yapıyorsanız rahatsız hissettirecektir. Benzer hisleri yaşarım. 1703460682 Ne için şimdi cezalandırılmanız gerekirdi onu tam anlamadım.
  9. DeveloperRedneck

Tanrının varlığının veya yokluğunun kanıtı yoktur. İnanırsın veya inanmazsın.
  10. DeveloperRedneck

En çok dikkatimi çeken kısım bu oldu. İnanın veya inanmayın, 2 kelimelik motto olarak benimseyebileceğiniz bir cümle var. İyilik iyidir. Dinden ve tanrıdan önce buna odaklanabilirsin.
Top Bottom