Arama sonuçları: *

• Users: Ege1641
  • In Felsefe
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. E

Ateizm de bir inanç değil midir?

Her şey bir inançtır hocam insan bir şeyin olmadığını dusunuyosa buna inanıyodur ve bu onun inancıdır diye düşünüyorum ben hiç bir inancın %100 doğruluğu yoktur zaten eğer kesin bir şey olsaydı o inanç olmazdı yani tüm dinsel düşünceler inançtır
  2. E

beynimiz daha iyi bir tanrı yaratabilir

Şu konuları tartışmadan konuşabilicegimiz gün medeniyete ulaşmış olucaz işte Kuran'da sorgula yaziyoken ülkenin çoğunluğu sen kimsin de Allah'ı sorguluyosun diye geciniyo şahsen benim düşüncem tanrının var olup olmaması kesin değil çok da önemli de değil bu dünyada önemli olan tek şey iyi birisi...
  3. E

Ne alaka ? Senin dediğin şey insanlığa zarar verenler için geçerli hırsızlık falan diyosun ama ne yani tıpta çok büyük buluş yapan bir bilim adamı cehenneme mi gidicek? Adam demez mi ben insanlığa katkı sundum ama neden katillerle tecavuzculerle aynı yerdeyim diye? Sana mantıklı mı geliyo bu?
  4. E

Herkes inandığı din elestirildigi için saldırgan davranmış zaten hepsi de tamamını okumamış ama ateist ama iyi ama cehenneme gitmesi konusunda aynı düşünüyoruz. Zamanında insanlığa çok büyük katkılar sunmuş olan ve hala onların buldukları şeyler kullanılan ve belki de sayısız insanın hayatini...
Top Bottom