Arama sonuçları: *

1. Enivici Vokke

Tanrının Varlığı Hakkında Tartışma

Donanım arşivi neden 2 gundur paso boyle konular açıyor la. Ramazan yaklasıyo dıye mı :D Adı 'inanç' olan bir şeyi tartışmak da güzelmiş
  2. Enivici Vokke

Tanrı varsa bile neden 1 tane var?

RTX 5090'ın fiyatlarından sonra forum kafayı yedi
  3. Enivici Vokke

Tanrı bilinemez diye düşünmemek

Farklı inançlara saygı duyarım da siyaset konusunda müsamaha göstermem. :D
  4. Enivici Vokke

Tanrı bilinemez diye düşünmemek

Kanıtlanamayan bir şey hakkında tartışmak saçma geliyor. Tartışmanın sonu nereye çıkabilir ki en fazla? Ya da bu tartışmadan kim ne ders çıkartabilir? Adı üstünde inanç. Ama halkımızın zekası ancak bu kadar felsefe yapmaya yetiyor. Allah var mı sorusunun üstüne çıkamıyoruz. Felsefe de sayılmaz...
  5. Enivici Vokke

Evrenin Ana Maddesi Nedir?

Evrenin ana maddesi tam olarak benim naçizane görüşüm, tabii ki benim bakış açısından farklı düşünen kimseyi rencide etmeden, ama aynı zamanda bu konuyu farklı bir bakış açısı ile değinmeye çalışarak ve benim gibi her birinizin geçerli fikrini göz önüne alarak gerçekten ne söylemek istediğimi...
  6. Enivici Vokke

Büyük İstanbul depremine ne kadar hazırız?

Dayı ekonomiyi bırak ölecek olan yüzbinleri düşünmek üzüyor. Haberlerde ne görüntüler göreceğiz. Bazıları hayatta kalacak ancak yardım ulaşamadığı için kendi kendilerine ölecekler.
  7. Enivici Vokke

Büyük İstanbul depremine ne kadar hazırız?

Hazırlanmadım. Yok. Bina yıkılmadığı sürece chill. Olan yere giderdim. Ne bilim dayı.
Top Bottom