Arama sonuçları: *

1. Jesse Patric

beynimiz daha iyi bir tanrı yaratabilir

hocam saygili olmadığınız icin geri kafalisiniz zaten ayriyeten hala yaziyor olmaniz komik bir durum. halinize ve cehaletinize gülüyoruz
  2. Jesse Patric

hocam neden kufur ettiniz ki simdi ? ayriyeten cahil kelimesi bir hakaret degildir siz kendi dusuncenizi öfke ve sinirle anlatan bunu karsi tarafa dayatmaya calisarak anlatan ve kendinizin bile inandiginiz sey hakkinda yetersiz bilgiye sahip olup insanlara hangi ayetmis o diye soran ciddi...
  3. Jesse Patric

hayir kendimle celismiyorum ben tamamen ateistim zaten tum tanrilari bizler yarattik benim demek istedigim sey bir tanriyi reddetmek icin ondan daha iyisini dusunebilecek kadar ondan ustun olusumuz yine ve yine demek istedigim sey su sadece iyi ve kotu diye ayiran tanri bile daha mantikli...
  4. Jesse Patric

Siz olayi arkanizla anlamissiniz hocam felsefik bir dusunce oly bir ekosistem ya da biyolojik veyahut sistematik bir denge yaratmak degil olay zaten düşünce biçmi olan Tanri dan daha guclu bir Dusuncenin yaratilmasi tanrida sonucta ortalikta yok dusunceler gibi
  5. Jesse Patric

onu ciddiye alma sabahtandir yaziyor okumuyorum bile 1664228791 dhaa komigi 12 yasindaki kizin kapanmasi kadin olrak gorulmesi evlendirilebilir yasta olmasi :D o kadar sey var ki komik olan bir musluman hirsizlik yapsin tovbe etsin sonra cehennemde az bi yansin cennete girsin ateist ama iyi...
  6. Jesse Patric

Ben de bilmiyorum...
  7. Jesse Patric

o yüzden yanıt vermiyorum dar görüşlü insanlar
  8. Jesse Patric

İnsanlık, varolan tüm ilahi dinlerin Tanrısından, Yaratıcısından çok daha mantıklı ve onlardan çok daha iyi bir Tanrı yaratabilir. Bir soru ile başlayacağım. İnsanları giyimiyle, kuşamıyla, zevkleriyle, yediği/içtiğiyle, düşüncesi ve diğer tüm bizi insan yapan özelliklerimiz ile yargılayıp...
Top Bottom