Arama sonuçları: *

1. Margot Robbie

Kuranı nasıl hicbirsey etkisi altında kalmadan okuyabilirim?

Forumda konu açarak öğrenebilirsin. Çok bilgili hafız müfessir 12 yaşında genç arkadaşlarımız var.
  2. Margot Robbie

Evrime İnanıyor musunuz?

Yazı alıntı aslında, kendim o kadar ayrıntılı yazı yazacak bilgi ve biyolojiye sahip değilim.
  3. Margot Robbie

Evrime İnanıyor musunuz?

Yazımı güncelledim, vakti olanlar okuyabilir.
  4. Margot Robbie

Evrime İnanıyor musunuz?

Evrim bir doğa yasasıdır. İnanç değildir ki inanasınız, bu konuda bilim ile alakalı konuşma olmayacak biliyorum. İnancı katacaklar işin içine. Biri inanç biri bilim. Farklı şeyler. İşin içine inancını katacaklar imzamdaki yazıyı okusun.
  5. Margot Robbie

nisa suresi 34. ayet ile ilgili

Yanlış anlamışım demek ki, sonra ifade ettim zaten (y)
  6. Margot Robbie

Tamam dostum ben seni yanlış anlamışım o yorumunu da yanlış anlamışım tamamen benim düşüncesizliğim, lafımı geri alıyorum.
  7. Margot Robbie

Haha atmam sana özel bir şey değildir muhtemelen, yorumu garip olan, yazım hatası ile dolu olan her yoruma ha ha atabilirim. Dini konularda samimi olmadığımı düşünüyorsan benle muhattap olma o zaman. Neden insanlara beni hedef gösteriyorsun ki onu anlamadım yani?
  8. Margot Robbie

Tamam dostum ben yanlış anlamışım özür dilerim. Toxic olduğum içinde özür dilerim. Burada senin huzurunu bozduğum için de özür dilerim. Lakin şu konu ile alakalı hiçbir mesajın yok. Onu engelleyin bunu engelleyin diyip duruyorsun. O zaman neden bana cevap verip konularima geliyorsun? Konuyu...
  9. Margot Robbie

İslam hakkında yorum yapmaması gereken, sokaklardaki taciz olaylarının insanların aile ve ahlaki eğitimi yüzünden değil de, çocukların uygunsuz kıyafet giymeleri yüzünden olduğunu savunan, gerici zihniyetteki insan(?).
  10. Margot Robbie

Biliyordum zaten şekerim niye kendini yordun 😘 Harley Quinn olacak şunu bi' yazamadın ilkokul terk misin çocuğum
  11. Margot Robbie

evet bu şekilde olabilir buga girdi Yorumlar çarpıldı
  12. Margot Robbie

hadislerin doğruluğu kesin değil tabi ki ama peygamber efendimiz sadece kendi karısına değil karısına şiddet uygulayan tüm erkekleri lanetliyor o yüzden kafam biraz karıştı yani hadis gerçekse kurana aykırı bişeyi savunuyor demektir ki bu bana baya saçma geliyor Dostum Kur'an'da geçen dövmek...
  13. Margot Robbie

Dostum bu Kur'an-ı Kerim 14 asır önce yazıldı. O dönemin şartlarına ve Arap toplumuna göre kadının pek bir değeri yoktu. Yani o dönemin şartlarına bakacak olursak dövmek gibi şeyler normal karşılanıyor, ancak şimdi bu durum çağ dışı kalıyor. Hz. Muhammed'in böyle bir şey yaptığını veya...
  14. Margot Robbie

Emektar oyuncu, kendisi çocuklara ilgi duyan birisi, toplum tarafından dışlanmış, kale alma.
  15. Margot Robbie

Orada açık açık her şey yazıyor. Müslümanlar bunu evirip çevirip yumuşatıp oynatıp ters takla attırıp 3 zıplayıp 5 koşturup farklı anlama yoruyorlar, orada ne yazıyorsa o.
  16. Margot Robbie

Bir Agnostik olarak digerlerinin dusuncesini almak istiyorum.

Yiyorsa konudan yazarsın zaten, forum dışında muhattap olacağım seviyede ve düşüncede bir varlık değilsin.
  17. Margot Robbie

Hocam kusura bakmayın, PP'nizdeki takkeden ve attığınız yorumdan dolayı çok güldüm. Tam sizlik bir yorum olmuş, bilimden uzak. https://tr.wikipedia.org/wiki/Ultrasonografi 1655671786 Yerim seni <3
  18. Margot Robbie

Ha bu şey gibi, Varsa inananlar bir şey kaybetmez, inanmayanlar kaybeder, Yoksa inanmayanlarda inananlarda bir şey kaybetmez, Burada her türlü inananlar kârlı çıkar, gibi bir düşünce. Evet inananlar için mantıklı bir yaklaşım. Ancak inanmayanlar bunun için yine inanmazlar, çünkü...
  19. Margot Robbie

Hocam yanlış anlaşıldım ya kusura bakmayın, @BenRoboTdeğilİm de yanlış anladı. Ben bütün müslümanları kast etmek istememiştim, "Müslümanlarda yapabilir" anlamında söylemiştim. Yani bunun dinle, düşünceyle, görüşle alakası olmadığını belirttim.
Top Bottom