Arama sonuçları: *

1. Mr8ilgin

Tanrının Varlığı Hakkında Tartışma

Sanane olm sanane sizin gibiler yüzünden gelişmiyor bu ülke zaten.
  2. Mr8ilgin

Yine boş yapıyorsun elimde kalacaksın. O zamanlar tabi yoktu ama bilmediğin bişeyden nasıl sınav edilcektin? Sen sanıyor musun ki onlar cehenneme gitti? Eğer genel olarak konuşuyorum islamla alakalı bişey yoksa küçücük bir haberini bile almadıysa sadece iyiliğinden sınav edilecekti. Herkesin...
  3. Mr8ilgin

Boş yapma elimde kalırsın çevreye uyum sağlıyormuşumda odine bağlı kalırmışım. Neye göre bunları diyorsun beni tanımadan etmeden ilk sen doğru düzgün cümleler kur asabımı bozma benim.
  4. Mr8ilgin

Kardeş sen ne anlatıyosun cennet ve cehennem var diye mi sadece bi dine inanılır? Uyum sağlamakmış he he.
  5. Mr8ilgin

Mantık arıyorsan en basiti ölümden sonra ne olcak diye düşünebilirsin. Ben inanıyorum bundan sonrası vardır olmalı çünkü. Bişey icat edildiğinde mucidi varsa bizimde vardır olmalı yoksa saçmalık başlıyor. Bazı konuştuğun kara cahiller vardır buna eminim her takke takan sakal bırakan maalesef...
  6. Mr8ilgin

nisa suresi 34. ayet ile ilgili

Bi kaç anlama gelebiliyor diğer diller gibi. Mesela bunun gibi bisey vardı. İşte bisey bisey yapmıyorsa hafif darp edin mi ne öyle bisey yani dövmek aklına gelir. Sorduğumda dövmek değilde itmek mis mesela. Hafifçe itin.
Top Bottom