Arama sonuçları: *

1. Ritim Ustası

Astroloji'ye Update Geldi!

Ne yani şimdi karakterimiz mi değişti saçma sapan işler
  2. Ritim Ustası

Evrime İnanıyor musunuz?

Alakam yok ama istersen etiketliyelim onları ortalık 56 olsun :D
  3. Ritim Ustası

Evrime İnanıyor musunuz?

Eskiden oluyorsa diyorsun bak elde bir kanıt yok ben gözümle görmediğim sürece hiç bir şeye inanmam hele bir insanın ortaya attığı şeylere hayatta inanmam bu son cevabım bu tür tartışmalar zaman kaybı kimseye faydası yok bir düşünce bir insanda kalıplaştıysa onu inandırmak zordur sen evrim var...
  4. Ritim Ustası

Evrime İnanıyor musunuz?

İşte bende evrimin saçmalığını anlatmaya çalışıyorum şimdi böyle bir şey olmuyorsa milyarlarca yıl öncede olmuyordur kapiş
  5. Ritim Ustası

Evrime İnanıyor musunuz?

Bu darwin insanların maymundan geldiğini söylüyor değil mi öyleyse kafesteki maymunlar neden insana dönüşmüyor önlerinde kanlı canlı örnek var insana dönüşüp kafesten çıksınlar o kafesteki maymunların en çok istediği şey özgürlüktür bu arzu için evrimleşebilir değil mi??? Hayvanat bahçesine...
  6. Ritim Ustası

Evrime İnanıyor musunuz?

Aziz Sancar noktayı koymuş ağa herkes neye inanmak istiyorsa ona inanır ama kalkıp da kendi inandığı şeylerin doğruluğunu kanıtlamadan yaymaya kalkarsa asıl sıkıntı o zaman başlar birisi düz dünya fikrini ortaya atıyor ama buna bile inananlar çıkıyor kısacası ben evren fındık kadar desem buna...
  7. Ritim Ustası

Evrime İnanıyor musunuz?

Evrim olsa kuşları örnek alıp uçmak varken niye yürüyelim öyle bir şey olsa şimdide evrimleşen olur örneği ben yürümeye ayar oluyorum uçmak istiyorum ama olmuyor neden çok istememe rağmen uçamıyorum biraz mantık lı düşünen evrim saçmalığına inanmaz
Top Bottom