Arama sonuçları: *

1. T

İnsanın evrimsel sürecinde ortaya çıkan anatomik hatalar

Evrim dediğin şey insanın hatta canlıların bulunduğu ortama coğrafya ya uyum sağlamasından ibaret hayvan türlerine bakabilirsin aynı cins hayvanları sıcak coğrafya ile soğuk coğrafya da farklılık gösterdiğini görebilirsin keza insanların ten renklerinin farklı olması vücut ve kemik yapılarının...
  2. T

Yapay zeka insanın oluşturduğu veri kaynağından başka bir şey değil sadece çalışma mantığı insandan farklı işliyor o kadar
  3. T

Evrim doğru olsa ne olacak sizin deyiminizle 80 milyar yılda ev evrimlesen insani 10 yılda yeni bir evrim mi getireceksiniz hadi geldi diyelim ne olacak uçalım ışınlanalım yada diğer abartilar gibi aslında simülasyondayiz falan. Susun kafa yormayı bırakın doğru düzgün hayatınızı yaşayın ekonomik...
  4. T

Bu savunmaya bakarsak başka insani varlıkların olmasıda lazım ya bugün ki yapımıza göre daha gelişmiş yada eksik kalmış neyse dediğim gibi başarılar hiç kafa açma Total 65 yıl kadar ömrüm varsa bu saçmalığa harcayamam 1743667364 Burada bahsi geçen evrim yaratıcıyı inkâr eden evrim senin...
  5. T

Evrim saçmalığıyla başarılar. Kendinize şunu sorun yeter, insanlık en son hangi evrimi geçirdi ve şuan neden evrimleşme tökezledi bilim insanları deneyler yaparak kendileri evrimi hızlandırmak için uğraşırken bilime sahip olmadan insanı bugüne evrimlestiren bilim neydi.
  6. T

Hayatını iğrenç olması ve seni bunu yaşamaya zorlaması

Bir amacın olmadığı için boşlukta kalmışsın 1741218964 Aynı sıkılası döngüye hapsolduğun için artık yorucu gereksiz anlamsız geliyor aynen robot gibi hissediyorsun doğru mu
  7. T

Hayatını iğrenç olması ve seni bunu yaşamaya zorlaması

İlk ne zaman hangi yaşlarında bıktın
  8. T

Evrim bir GERÇEKTİR.

Ruh hastası, inanıyorsan da kendine inanmıyorsanda kendine popülasyon kasacam diye burada böyle konular açıyorsunuz şunu ufacık beyinlerinize sokun inanç öyle kolay değişecek bir şey değil böyle konu açanların tek gayesi ya popülasyon kasmak yada ortalığı karıştırmak
  9. T

Cennet ve cehennem hakkında

Bu gibi konular çok açılmaya başlanıldı ve çoğu kişi ben haklıyım ben biliyorum ayağına birbirine saydırıyor ayriyeten felsefe akıl yürütme işidir din ise aktarıla gelen bir bilgidir dinde felsefe olmaz bu söylediğime sonradan çıkan hurafeler dahil değildir çünkü onlar hurafedir dine ve...
  10. T

Cennet ve cehennem hakkında

Burası bu sorunun sorulması gereken en son yer, arkadaş bitmedi şu popülasyon sevdanız gerçekten merak ediyorsan araştır yada daha bilgili merciilere ulaş sanki burası fetva danışma hattı inanmıyorsan hiç konusunu bile açma sonra bilen bilmeyen yarım bileni birbirine katıyorsunuz
  11. T

Tanrı varsa bile neden 1 tane var?

Örnekleme yaptım neyse, basit zaten ama basit olan anlamak tanrının kendisi değil ayeti kabul edermisin bilmiyorum lakin enbiya süresi ayet 22 işte aç kitabı Türkçe çevirisine bak anlaşılmadı mı tefsirine bak tefsir; ayeti tam anlamıyla aktarma 1739592289 Buradan popülasyon kasma bu soruyu...
  12. T

Tanrı varsa bile neden 1 tane var?

https://www.kuranmeali.com/AyetKarsilastirma.php?sure=21&ayet=22 Bak kardeşim ister kabul edin ister etmeyin iki irade bir hükümde her zaman aynı kararda olmaz ve sıkıntı çıkar mesela bu konuda bile sen ben iki irade olduğumuzu düşün aynı fikirdemiyiz ve ikimizin karar mercii olduğunu düşün.
Top Bottom