Arama sonuçları: *

• Users: TyShame
  • In Felsefe
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. TyShame

Acılar ve Tanrı inancı

Dinleri boşver de neden tanrının sana sadece iyilik olarak gördüğün acı yokluğu ve güzel şeyler vermesi gerektiğini düşünüyorsun ? Bikere acı olmasa başta anlattığın kadın doğum yaparken acı çekiyor tezin "kadın doğum yapacağını anlamıyor" a dönüşür. O zaman ölüm oranı kaça çıkacak acaba tahmin...
  2. TyShame

İnsanın evrimsel sürecinde ortaya çıkan anatomik hatalar

Evet :) herkes geçiyor. Mükemmel dediğin evrim sürecine asla ulaşamayacaksın ayrıca ulaşmaya yaklaştığında bile ( ki bu genelde milyonları alır.) evrim devam ediyor olacak. Dünyanın evrimi içinde yaşadığın dünya sürekli değişiyor aynı mı kalıyor ? Müthiş zannediyorsun ama kırılgan yapının...
  3. TyShame

Evrime müdahale ediyor veya kusursuz yarattı diyen de olmadı. Sınav dünyası burası ona bakarsan kusursuz bir makinada Genetik hatası ( down sendromu vs vs ) gibi hatalar da olmamalı :D İşte onların sınavı da o. Körelmeyecek şekilde tabii yaratabilirdi ama yaratmamış neden yaratmadığını öbür...
  4. TyShame

Din ile çelişmediğini ben bir önceki konuna yazıp açıklamıştım bidaha yazmaya uğraşmak istemiyorum. Evrimi reddettiğimi veya kabul etmediğimi söylemedim evrimi kabul ediyorum. Sadece ben bütün düzenin tanrı tarafından kontrol edildiğini savunuyorum. 20 lik dişlerin günümüzde kullanılmaması...
  5. TyShame

Hata veya körlük değil henüz evrim sürecinde kaybolmamış desen daha mantıklı değil mi hocam ? Sonuçta eskiden kullandığın şuan kullanmadığın şey artıktır körlük değil veya hata değil. İleriki evrim sürecinde belki daha farklı olacak bunu bilemeyiz tabii. Hata ve körlük diyerek din eleştirmek...
  6. TyShame

Evrim ve Tanrı ilişkisi

Teşekkür ederim okuduysan. İnsanlar çünkü doğruyu yanlışı öğrenmeye çalışmıyor duyduğu şeyi doğru kabul ediyor. Türkiyede her kesim duyduğunu doğru kabul ediyor.
  7. TyShame

Evrim ve Tanrı ilişkisi

Eleştirinizi eleştirmek için geldim sadece. Evrim Bilimsel bir teoridir, bilimsel teori ile teori arasında dağlar kadar fark vardır ki fosil kaydı, moleküler biyoloji vs vs gibi bilim dallarıyla desteklenir. Evrimin varolduğunu sürekli gerçekleştiğini herkes biliyor yani. Kendi içinde mükemmel...
  8. TyShame

Kuranı nasıl hicbirsey etkisi altında kalmadan okuyabilirim?

Mealini okuyacaksın bu kadar bitti. Olay döngüsünü öğrenmek için ise bir hadis kitabı alacaksın güvenilir bu olayıda kapatacaksın.
Geri