Arama sonuçları: *

1. YusufTheBolt

Tanrı varlığında ikileme düşmek

Okumadım yorumunuzu. İçinde Puhahaha - hihihih - dinde level kastım tarzı saçma sapan ve çocukça kelimeler içerme ihtimaline karşı boşa vakit kaybetmek istemedim...
  2. YusufTheBolt

Okumadım yorumunuzu. İçinde Puhahaha - hihihih - dinde level kastım tarzı saçma sapan ve çocukça kelimeler içerme ihtimaline karşı boşa vakit kaybetmek istemedim...
  3. YusufTheBolt

Konuşma tarzınız iq seviyenizin altına düştüğü için sizi çocuklar için din isimli eğlence programına alıyoruz. İyi geceler. 1703463776 Zaten karşılıklı tartışma böyle ilerler kişinin cevabına göre soru veya anti tez sunulur. Sorum basit. Sizce Tanrı bir insanın ne türlü yaşayacağını yaratmadan...
  4. YusufTheBolt

Oksimoron... 1703463307 Peki bunu yaratmadan öncede biliyor mu? Yoksa yarattıktan sonra mı biliyor?
  5. YusufTheBolt

Bir dinin gölgesinde büyümekle bir dini araştırıp öğrenmek arasında ki farkı bilmiyorsunuz. İncil'in kutsal kitap olarak değil daha çok antolojik tarihi bir kanıt olarak inanıldığını ve Kuran'nın "Tanrının Sözleri" kitabı olduğunu ve ikisinin farklı bir inanç kültürüne hizmet ettiğinide...
  6. YusufTheBolt

Bence bir şeye inanmanın nedeni inanmamanın nedeninden daha önemli. Çünkü bir dine inanarak bütün hayatını, günlük aktivitelerini, düşünce tarzını, giyim tarzını yani her şeyini değiştiriyorsun. İnanmayan için böyle bir iş söz konusu olmadığına göre asıl inananlara neden inandığını sormak gerek...
  7. YusufTheBolt

Eğer Tanrı varsa ve varlığının kesin kanıtı olmadan insanların sadece inanç yolu ile ona inanmasını ve şans eseri doğduğu ailenin dini ile büyütüldüğü için insanları cezalandıracaksa o "Kötü" bir Tanrı'dır ve ona inanmanın da bir mantığı yoktur.
Top Bottom