Arama sonuçları: *

1. arda.wqqp

Yeni bir din projesi planlıyorum ...

2. arda.wqqp

Bana çok saçma geldi sanki üstüne sadece 10 dakika düşünülmüş gibi belki uzun bir düşünce sonrasında mantıklı bir şey olur ama o zaman da yayabilir misin o var size kolay gelsin yine de
  3. arda.wqqp

İyi de bu dinde kimse kimseyi kulu kölesi yapamaz çünkü din kendisi ile çelişir bunun sebebi diyelim ki sen bir tanrısın ve bir kişi sana tapacak sana taptığında senin dinini de benimsemeli ama senin dininde kişi sadece kendisine inanır başkasına inanmaz yazıyor bence bu bir din değil narsizm
  4. arda.wqqp

Peki hocam tanrı olmak için bir gücün var mı bana kalırsa bir tanrı kuru kuru olmamalı senin diğer insanlardan ne üstünlüğün olabilicek ki de sen bir tanrı olucaksın
  5. arda.wqqp

Sıkıntı olan da bu gibi yani bu dine herkes inanabilir ama herkes bu dinin tanrısı olacak ama bu dinde de kimseye inanmamamız gerekiyor orası biraz karışık
  6. arda.wqqp

Yani bu biraz daha doğru olur ama bunu bir din haline getirmek istersen çok geliştirmen gerekir zaten burada yazdığın şeyler hali hazırda olan felsefi akımlar 2. Amaçta makyavelizmi direkt yazmışsın
  7. arda.wqqp

Bu bi din olamayacak kadar saçma ama sen bilirsin
Geri