Arama sonuçları: *

1. kaşmerli oguz

temel dini terimler özet.

tamanen değil
  2. kaşmerli oguz

Allah zaten kusursuz ve tek ilah demin dediğim gibi biz cenette veya cehenemme girmek için sınav oluyor ve kaderimizi Allah yaratmıyor kendi kaderimizi kendimiz yapıyoruz ama bunu zaten Allah biliyor ve biz kadere inanırken Allah ın bilgisi dışında başka bir şey yapamayacağımıza inanıyoruz
  3. kaşmerli oguz

sen eğer okumuş olsaydın çoktan müslüman olmuştun
  4. kaşmerli oguz

ne alaka ya o senin yorumun herkes dini farklı yorumlayabilir ama senin bu yaptığın çok saçma ve bir dayanağı yok
  5. kaşmerli oguz

bilmiyorum ama inanıyorum islamiyet zaten inanç esaslı ve zaten bu yüzden bir sınav 1715171981 cevap evrdim işte knk niye vermedğimi söylüyorsun ki
  6. kaşmerli oguz

ihtiyacı yok ki hem biz önemsiz varlıklar değiliz kuranda Allah ın bizi ne kadar sevdiği ve affedici olduğu yazıyor 1715171829 kaderini Allah berilemiyor knk öldüreceğini de belirlemiyor ama bu sadece Allah için belli bir şey çünkü gaybı sadece Allah biliyor
  7. kaşmerli oguz

evet o acı o üzüntü tabii ki aileme bir imtihan eğer üzüntüden gidip intihar edecek ya da bunu yani kaderi kabullenecek
  8. kaşmerli oguz

tek tek dediğin her şeyi açıklayacağım Allah her şeyi ayarlamaz ama bilir gaybı sadece Allah biliyor ama seni sorgulayacak ve cehenneme ya da cennete gitmene karar verecek olanlar melekler Allah senin kaderini belirlemiyor senin kaderini biliyor ve bu belli bi şey biz kadere inanırken kaderimizi...
  9. kaşmerli oguz

cin gören herkes değişir tabi bu da Allah ın sınavı eğer çok bariz bir şekilde her şey apaçık olursa herkes müslüman olur onun için sadece gerçekten inanlar ve gerçekten sorgulayanlar cennetle ödüllendirilecek
Top Bottom