Arama sonuçları: *

1. nightfall

İslam inanç çelişkisi

Bediüzzaman Said Nursî Hazretleri bu meseleyi çok güzel açıklıyor, şu kadarını paylaşmak istiyorum. Devamını bu linkten okuyabilirsiniz kardeşim. ... Elcevap: Evet, Cenab-ı Hak senin ibadetine, belki hiçbir şeye muhtaç değil. Fakat sen ibadete muhtaçsın, manen hastasın. İbadet ise manevî...
  2. nightfall

İslam inanç çelişkisi

Öncelikle size dediğim kısımlar birkaç sayfadan ibaret, tabii tüm kitapta çok ilimler var, ama öncelik olarak dediğim yerlere bakabilirsiniz. Hâşâ Cenab-ı Hakkın bilmediği bir konuya kul açıklık getirmiyor. Kur'an-ı Kerîm'deki fasih Arapça sebebiyle biz bazı manaları şu ilimsiz halimizle...
  3. nightfall

İslam inanç çelişkisi

Ben bu sorunun cevabını Risale-i Nur'da kesinlikle tatmin edici bir şekilde okumuştum, sana da tavsiye ederim. Risale-i Nur 14 ciltten oluşuyor ve arasında Lem'alar isimli bir kitap var, onun içinde On Üçüncü Lem'a var. Ayrıca Mektubât isimli kitapta da On İkinci Mektub'u okumanı gerçekten...
  4. nightfall

Evrime İnanıyor musunuz?

Niye bir şeyleri kabul ettirme çabasındasın ki? Bu konuyu açmanın mânâsı ne, birisi daha sen dedin diye inansa sana ne faydası var?
Top Bottom