Arama sonuçları: *

1. A

Yardım İnternet sitesi nasıl açabilirim?

Haftaya konuşalim mi bu hafta biraz yogunum. Sen özelden bana dc ya da instagramini ver ordan konusalim.
  2. A

Bakalim ya o daha basit olur.
  3. A

Anladim. Amacim takipcilerimin sosyallesmesi yönünde oldugu icin forum tarzi yapmak istiyorum mesela 10-11 halisahaya rakip arayan biri gelip konu acack ve adam bulucak. Bu sanirsam forum tarzi yapmadigimiz zaman gerceklestirebilecegimiz bir sey olmayacak gibi o yuzden forum acmak istiyorum...
  4. A

Iyi fiyatmış şu anki ekonomide para degil lakin hali hazirda para kazanmadigim bir yere para harcamak gözümü korkutmuyor değil. Hiç bilmedigim şeyler olduğu için lisansi bedava olan bir altyapiyla forumu olusturup belli miktarda para kazanmaya baslayinca ucretli olanlara gecmek en mantiklisi...
  5. A

Peki bu ucretli olanlar aylik sistemde mi calisiyor yoksa alindigi zaman komple sahip mi oluyoruz.
  6. A

Peki kaliteli midir bu ücretsizler
  7. A

Hocam turnuvalar duzenleyebiliriz ödül havuzu bulunan ya icerige gelince gırla icerik var su forumu kurduktan sonra her şey çok guzel olucak iste.
  8. A

Bunun gibi yüzlerce mesaj aliyoruz en azindan bu tur takipçileri çekebilirsek akıs saglariz. Ve bu insanlarin cogu attigimiz hikayeler postlar sayesinde adam bulabiliyor çok ümitliyim ya. (umarim profil attigim icin banlanmam)
  9. A

Disaridan insan çekebileceğimizi de düsünuyorum evet. Sadece kendi sayfamizdan yaptiğimiz reklam yeterli olacak mı onu bilmiyorum surekli paylasım yapacağiz artik.
  10. A

Illaki dısaridan yardım alacagiz bu hemen olacak bir şey değil tabi ki ama şu an yazili olarak kisa zamanda aklimdaki fikirleri açıklayamiyorum . Mesela bu foruma diger futbol sayfalarini dahil edersek anlaşırsak mükemmel bir etkilesim elde edebiliriz kendi çapımızda. Lakin dediğiniz gibi zor...
  11. A

Çok mantıklı teşekkur ederim bu forum sitesini donanimarsivi konumuna getirmem imkansız en basta değil mi? Yani ıcerik ve kalite anlamında üye anlamında değil.
  12. A

Şu video işime yarar mı izleyemedim ama bi bakar mısin?
  13. A

Öyle değil yani öneri niteliginde. Bilen birisinin ordan akis saglayip saglayamayacagimizi önden söylemesi emin ol çok yararimiza olacaktır o yüzden öyle dedim.
  14. A

Instagram sayfasinda sürekli, rakip bulabilir misin takim arkadasi ariyorum gibi mesajlar aşırı fazla gelmeye basladi bunu da biz baslattık diyebilirim. Bir kaç aydır sayfa forum gibi kullanıliyor zaten eminim ki akış sağlanabilir dediginiz gibi adsi baglayip reklam da verebilirsek bu iş olur...
  15. A

Hocam şoyle reklam işini halisaha sahipleriyle ayarlamayı düsünuyorum. Domain arkadasimin babasi uzerine 3 senelik aldi surekli yenilicez o sorun değil bize sadece forumu hazirlamak kaldi. Takipcilerim istiyor. Akış sağlayabiliriz diye düsünüyorum.
  16. A

Yani yazılım bilgim maalesef yok keşke olsa ama dediğiniz gibi ücretsiz altyapılar iş gorürse onlardan kurabiliriz. Peki ilerleyen zamanlarda altyapi degistimek istedik diyelim o sürec nasıl isler acaba?
  17. A

çok teşekkür ederim domainimiz hali hazirda var bekliyor. Altyapi en uygun dediginiz gibi hangisi olursa onun üzerinde calisabiliriz. 1686845782 150 dolar sanirsam çok hocam.
  18. A

Zaman ayirabiliriz hocam sadece baslangıcta olabildigince masrafları en alt seviyede tutmamız lazim. İlerleyen zamanlarda para kazanma durumu olursa illaki yükseltme yapabiliriz.
  19. A

Domain var halisahadunyasi adina 1686845492 Peki çalışma prensipleri nasıldır serverlar google üzerine mi yoksa kurmamız mı lazım.
  20. A

Forum olacak. İsterseniz özelden detay verebilirim.
Top Bottom