Arama sonuçları: *

1. ASELS

ÜCRETSİZ WEB SİTESİ KURMAK

Yani anlayacağın güzel bir projen varsa paralı bir hizmet tercih etmelisin, deneme amaçlı ise bilgisayarında iş görmeye bak. Bedava hizmet veren sadece senin sitene bakar, kendine uyarsa kapatmaz ama uymaz ise adeta kovar, iş yaptırmaz. 1769696465
  2. ASELS

Uzun uzun anlatamam, yapay zekaya sorabilirsin... Sadece aşırı bir kısıtlama koyarlar, şunu edemezsin bunu yapamazsın derler... Anien siteni kapatabilirler ve paralı üyelik açtırmanı isteyebilirler veya şikayetlerine geri dönüş yapmazlar... çok var böyle bir sürü sıkıntı
  3. ASELS

Çok sorunlu olur, çok sıkıntısını çekersiniz... Açılır ama site sizin olmaz, içerik sizden ama yönetimi genelde sağlayıcıda olur...
  4. ASELS

İşletmeler İçin Mobil Uyumlu Web Sitesi – Uygun Bütçe

neden bir betik yapmıyorsun, bunlar basit aslında, zaten esnaf eğer zenginse bile betik kullanır... hazır betikler var.
  5. ASELS

Yardım Discuz! forum scriptinden bazı görüntüler... (localhost projesi)

msn kullanmadığım için bilemedim şimdi, yani basit mi geldi sana?
  6. ASELS

Yardım Discuz! forum scriptinden bazı görüntüler... (localhost projesi)

Modlar konuyu silmesin lütfen, çünkü bu sadece bir proje. Geliştirme projesi. Discuz forum scriptini Türkçeleştiriyoruz ve kendimize göre uyarlıyoruz. :) Bazı resimler atacağım, bu resimlerdeki Türkçeleştirme ve geliştirme, uyarlamalar olmuş mu? localhost üzerinde çalışıyoruz. Böyle bir site...
  7. ASELS

Yardım Discuz! 3.5 ver. scriptini %90 Türkçeleştirdik. Ama bazı sıkıntılar var...

Tamamen çincedir, o yüzden türkçeleştirmek baya bi zor ve zaman alıyor :( Bir de yazdığım sıkıntılar var tabi... Yardımlarınızı bekliyorum.
  8. ASELS

Yardım Discuz! 3.5 ver. scriptini %90 Türkçeleştirdik. Ama bazı sıkıntılar var...

Bu script 2022 aralık ayında yayınlandı ve çıktığı günden beri arkadaşlarla zaman buldukça Türkçeleştirmeye çalışıyoruz. Gerçekten çok zor. Ama sıkıntıları bir türlü bitmiyor. Scripti %90 üzerinde Türkçeleştirdik, fonksiyonları ve kısa bir kaç işlem kaldı sadece... Scripti xampp üzerinde...
Geri