Arama sonuçları: *

1. Efe Gaydal[Unofficial]

Wordpress ile kurduğum sitede kullanıcı kayı sorunu

siteadresi/wp-login.php adresine gittiginizde kayit ve giris yapma sayfasi etkinlesmistir kullandıgınız tema giriş yapma vb. gibi sayfalara sahip olmayabilir ondan kaynaklı olabilir hocam üstteki menüye manuel olarak ekleyebilirsiniz wp-login.php adresini giris yap kayit ol butonu seklinde...
  2. Efe Gaydal[Unofficial]

Wordpress ile kurduğum sitede kullanıcı kayı sorunu

Wordpress adminde ayarlar -> genel ayarlar kısmından üyelik sekmesinin altında isteyen herkes hesap açabilsin seçeneğini tikleyip kaydedin.
  3. Efe Gaydal[Unofficial]

En ucuz domain nereden satın alınır ?

yok ornek olarak verdim onun dısında orneğin bir cogunda yine dnssec vb. özellikler yok + godaddyde çok kaliteli bir firma degil birçok kez hacklendi google domains varken çok güzeldi hem uygun fıyatlı hem kaliteliydi benim suanki tercihim spaceshipden yana olur açıkçası 5 dolar okadar çok...
  4. Efe Gaydal[Unofficial]

evet olabilir fakat ihsnin arayuzu cok itici geliyor bana yillardir aynı birde şöyle bir şey söyleyeyim türk firmalarının bir çoğu domain taşıma periyodunda anlık taşımayı desteklemiyor yani normalde atıyorum spaceshipden farklı bir firmaya domaini transfer edeceksiniz direk mail geliyor...
  5. Efe Gaydal[Unofficial]

hocam spaceshipden alabilirsiniz gayet güzel bir firmadir web siteleride gayet hoş ben 6-7 tane domainimi spaceshipde tutuyorum gayet iyi sitedir tavsiye ederim eger cok uygun fiyat olsun derseniz turkticaret var fakat ben pek guvenmiyorum bu tarz firmalara ama isinizi gorur oda sonuçta
  6. Efe Gaydal[Unofficial]

.com mu olacak yoksa uzantısı fark etmezmi hocam eğer .com ve yabancı firmaları tercih ederim diyorsanız en uygun fıyatlı firmaları gosteren bir site mevcut (türk sağlayıcılar bulunmuyor maalesef sitede) https://tld-list.com/ her uzantının en ucuz hangı sitede oldugunu gosteriyor
Top Bottom