Arama sonuçları: *

1. F4IRFL4Y

En ucuz domain ve hosting hizmetini nasıl alabilirim?

Güzel Reklam Kanzi Hemen Bir Dolandırıcılıktan Ye Banı
  2. F4IRFL4Y

Yapay zeka destekli Sitemiz Nasıl olmuş

Kanka Baya Sorunlu Olmuş Sen Bunu Bence Baştan Tasarla Sitede Gözükecek Şekilde
  3. F4IRFL4Y

Yapay zeka destekli Sitemiz Nasıl olmuş

Çalışmıyor
  4. F4IRFL4Y

Sizce İlk Sitem Nasıl Olmuş Becerebilmiş Miyim ?

Kral Sen Anlamak İstemiyorum Herhalde Üstüne Ben Seni Nerde Görsem Bir Karmaşa Bi Kavgadasın Biraz Sakin Ol Millete Atar Yapma Ben Senle Hatırlıyorum 3-4 Ay Önce Tartışmıştım Hareketlerine Dikkat Et Hocam Kimse Sana Dünyanın En İyi Sistesi Demedi Yada Süper Bir Site Diye Ama Senin Emekleri Küçük...
  5. F4IRFL4Y

Çok Doğru Açıklamıssın Eyw
  6. F4IRFL4Y

Yardım Blogger Üzerinden Kurduğum Sitede Vürüs Var?

Siteyi Yeni Kurdum Ve İlk Makaleyi Yazdım Fakat Search Açtığım Zaman Böyle Bir Sorun Gördüm Kendim Blogger Üzerinden Kullanmama Rağmen Vürüs Tespit Edildi Diye Sorunu Nerden Bulacam Nasıl Çözecem
  7. F4IRFL4Y

Hocam Onun Gibi İçeriklere Bakacam Fakat Şuan Siteyi Google'a Kaydetmeye Çalışıyorum Onu Tamamlarsam Onlarada Bakacam
  8. F4IRFL4Y

Yorumlarınızı Görüyorum Hocam Ama Cevap Yazamıyorum
  9. F4IRFL4Y

Hocam Tasarımlarını Vb Şeyleri Kendim Yaptım Çoğu Yerin Zaten Benim Bir Ekibim Yok Max Beklenecek Şeyde Bu Bence Bu Kadar Takmak Yerine Sadace Bakıp Güzel Veya Kötü Diyebilirisn Bu Kadar İnce Template'e Takman Garip Geldi Açıkcası Ona Bakılırsa Bu Forumda Hazır Template Ama Bu Kadar Abartılmıyor...
  10. F4IRFL4Y

Bence Fazla Abartıyorsun Ben Kodlamadım Diye Emeğimi Hiçe Sayman Komik Açıkcası Sadece Template İndirip Mi Yaptığımı Sanıyorsun İçinden İlla Bir Kaç Kod Ekledim Çıkardım Değiştirdim O Yüzden Bu Kadar Hemen Baştan Aşağı Atmamanı Tavsiye Ederim
  11. F4IRFL4Y

Evet Farkettim Onu Silmeye Çalışacam 1696959399 Hocam Orası Düzeltilecek Tasarım İle Aynen Şöyle Olacak
  12. F4IRFL4Y

Karanlık Mod Nasıl Eklerim Bilmiyorum Araştırıp Bakacam Şuan Kurduğum Temanın Renkleri Böyle 3.Parti İle Yapabilirsem Denicem
  13. F4IRFL4Y

evet logoyu ilerde tekrar tasarlayabilirim bu arada mobilden böyle geri dönüş almak süper çünkü mobil içinde ayrı kodlar yazıyorsun teşekkür ederim
  14. F4IRFL4Y

Merhaba Arkadaşlar İlk Sitemi Tasarladım 3 Gün İçerisinde Tamamladım Ve Hazır Hale Getirip İlk Makalemi Yazdım Sizce Site Ve İlk Makalem Nasıl Olmuş Yorumlarsanız Sevinirim Sitenin Linki : Site Linki İlk Makalemin Linki : İlk Makalemin Linki
  15. F4IRFL4Y

Yardım Google Search Doğrulama Kodunu Nereye Yazacam ( HTML )

Arkadaşlar Selamlar Sitemin Google Aramalarında Çıkması İçin Siteyi Doğrulamam Lazım Bana Bir Kod Verdi Google Ama Bunu Nereye Yazacağımı Bilmiyorum Yardım Eder Misiniz Kod : <meta name= Devamında Google'nin Verdiği Kodu Girecem Ama Nereye Yani İnternetteki Kaynağa Göre : Aşağıda...
  16. F4IRFL4Y

Yardım Web Tasarımdan Anlayan Arkadaşlar Yardım Lazım

gelirsen arama yayın açarım gösteririm
  17. F4IRFL4Y

Yardımcı olma sansin var mı dc den
  18. F4IRFL4Y

Selam Dostlar Fotorafta Gözüken Bu Şablonların Kodlarını Silmeme Rağmen Gitmiyorlar Diğer Herşeyi HTML Kodlarından Değiştirebiliyorum Fakat Bunlar Olmuyor Kodları Bunlar Ama Bunları Silince Gitmiyorlar Ne Yapmam Lazım Bana Dc'dende Ulaşırsanız Sevinirim Dc : f4irfl4y
  19. F4IRFL4Y

Yardım Blogger Site Simgesi Seçmeme Rağmen Güncellenmiyor

Evet Ama İstersen Sana Hepsini Atam Dc Ver İletişime Geçek İstersen
Top Bottom