Arama sonuçları: *

1. Talha Celik

Yardım Kişisel web sitemi nasıl geliştirebilirim?

karışıkdan kastım nasıl diyim eski bir tema gibi modern değil yani
  2. Talha Celik

Yardım Kişisel web sitemi nasıl geliştirebilirim?

sitenin teması çok karışık ve bence kötü duruyor
  3. Talha Celik

Websitem sizce nasıl ?

hocam bi bakabilir misiniz abonelik eklentisi ekledim olmuş mu . ücretsiz bir eklendi buldum ama
  4. Talha Celik

Websitem sizce nasıl ?

bekliyorum :- 1685278874 Arkadaşlar bu arada destek olmak isteyen varsa siteye girip 1 dakika oyalanıp gönderilere yorum atarsanız çok mutlu olurum. Hem site daha çok öne çıkar hemde adsense sürecini hızlandırır:) 1685286456 arkadaşlar gece gündüz iconu getirdim sizce olmuş mu ?
  5. Talha Celik

Websitem sizce nasıl ?

mobil tabanlı bir site olmadığı için kötü gözüküyor
  6. Talha Celik

Websitem sizce nasıl ?

teşekkür ederim :D
  7. Talha Celik

Websitem sizce nasıl ?

accept yazısı temadan kaynaklı düzenliyormuyorum
  8. Talha Celik

Websitem sizce nasıl ?

rengi yeşil olarak yaptım sizce nasıl
  9. Talha Celik

Websitem sizce nasıl ?

Site iconu böyle değil mi zaten
  10. Talha Celik

Websitem sizce nasıl ?

hocam şuan yuvarlak olarak ayarladım menü resmini bir bakabilir misiniz 1685210752 haberi genel kategori olarak hepsine uyguladığım için oraya koymaya gerek duymadım
  11. Talha Celik

Websitem sizce nasıl ?

cookiye türkçe olarak ayarladım. en alttaki homeyi de ana menü olarak değiştirdim. bu resim işini oraya tam olarak oturtamıyorum otomatik düzenleme yapıp resmi bozuyor. biraz daha uğraşıcağım onunla
  12. Talha Celik

Websitem sizce nasıl ?

evet ben belirliyorum . adsense ile bir sorun yaşadım tekrardan başvurdum reklamların onaylanmasını bekliyorum 1685210144 1 yıldır falan uğraşıyorum 1685210159 sol üstteki mi 1685210173 teşekkür ederim 1685210196 düzelticeğim geri dönüşün için teşekkür ederim
  13. Talha Celik

Websitem sizce nasıl ?

ne için kötü . iş fikri dediğiniz haber olarak demi
  14. Talha Celik

Websitem sizce nasıl ?

teşekkür ederim
  15. Talha Celik

Websitem sizce nasıl ?

arkadaşlar uzun süredir aktif fakat sizinde yorumlarınızı merak ettim sizce tasarım olarak nasıl? Eksikleri nelerdir (https://www.technogundem.com/)
  16. Talha Celik

Site İçin Domain İsmim Nasıl (Sitem Açıldı)

premium sürümü 19 dolar maalesef şuan o kadar bütçem yok . premium olmayan sürümünde de bir çok özellik kullanılamıyor. teşekkür ederim yinede öneri için 1667928133 Çok Teşekkür Ederim 1667928166 Destek için herhangi bir habere yorum yaparsanız çok mutlu olurum
  17. Talha Celik

umarım yaşamam. haberi bir kaç farklı kaynakdan okuyorum sonra kendime göre düzenliyorum fotoğrafları falan değiştiriyorum 1667927633 teşekkür ederim
  18. Talha Celik

sizce görünümü ve içeriği güzel mi
  19. Talha Celik

Üyelik sisteminden kastın takip etme şeyiyse.takip et butonuda eklendi
  20. Talha Celik

Eleştirilerin için teşekkür ederim normalde reklam alanlarının gözükmemesi lazım. font adı : Roboto Condensed 1667765104 teşekkür ederim 1667766460 a adblocker açık olduğu için gözümden kaçmış . düzelttim reklam kısımlarını . bilgilendirme için teşekkür ederim
Top Bottom