Arama sonuçları: *

1. Vouxy

Envato market hazır WordPress temaları ile işletme için web sitesi kurulumu

Natronun kurumsallığından ve eskiliğinden fiyatlar biraz daha yüksek, daha ucuza da çözebilirsiniz ve o hostinglerde de bir sorun yaşamazsınız bu arada. Benim natroda 20ye yakın domainim ve paylaşımlı sunucum var o yüzden tavsiye ederim dedim yoksa ben de her yenileme sürecimde yelteniyorum...
  2. Vouxy

Hocam bunlar demoları çok tatlı hazırlıyorlar ama düzenlerken sıkıntı çıkıyor ve sıkıntı çıktığı zaman destek almak gerekiyor ben çok tedirgin oluyorum o konuda ve wordpress temanın gereklilikleri var natrodan host alırken wordpress kullanacaksanız iletişime geçip gereklilikleri karşılayabilecek...
  3. Vouxy

9 dolara oluyor mu öyle hocam net bilmiyorum ama yapılıyorsa haber verirseniz ben de denemek isterim ben genelde kendim oluşturuyorum siteleri. Bir kere wordpress denedim ama başarılı olamadım zor geldi aslında çok daha kolay olması gerekirken. Ayrıca wordpressi ücretsiz temalarla da...
  4. Vouxy

Ben envato türkiyeden ödeme kabul etmiyor diye biliyorum hocam değişiklik olmadıysa öyleydi en son. Onun dışında bu söyledikleriniz için PHP vs. biliyorsanız daha kolay ve ücretsiz şekilde çözebilirsiniz. 1739051866 Ayrıca senelerdir natro kullanırım tavsiye ederim.
  5. Vouxy

Wordpress Dernek sayfası için gerekli eklentiler

1. Üyelik ve Aidat Yönetimi a. MemberPress Özellikler: Güçlü üyelik yönetimi, tekrarlayan (abonelik) ödemeler, farklı üyelik seviyeleri oluşturma, çeşitli ödeme ağ geçitleri (Stripe, PayPal vb.) entegrasyonu. Avantajları: Kullanımı kolay arayüz, kapsamlı raporlama ve üyelik kontrolü sağlar...
  6. Vouxy

Php Kodu İçin Yardım Lazım

<?php class NumberChecker { private $number; // Kurucu metod ile sayıyı sınıfa alıyoruz public function __construct($number) { $this->number = $number; } // Sayının çift olup olmadığını döndürür public function isEven() { return $this->number % 2 === 0...
Top Bottom