Arama sonuçları: *

1. Zultia

Nasıl Yazılım Öğrenebilirim

Hocam java anladiginizi soylemistiniz bende diyorumki java ile baslayayim sizde yardimci olabilir misiniz acaba
  2. Zultia

Java ogrenmekle baslayayim o zaman hem size rahatca sorabilirimde peki pyhnton u biliyor musunuz onu önerir misiniz ?
  3. Zultia

Hocama algoritmaya zaten hiç ısınamadım
  4. Zultia

Eyw hocam java ya bakacagim size bir kac soru daha sormam gerekirse diye ulaşabiliceğim herhangi bir sosyal medya adresiniz varmi acaba tabi isterseniz
  5. Zultia

Bende giderilmeyen buglari kullanarak bir konsol yapmak istiyorum ve sizin dediğiniz gibi kendi yazilimimi üretmek istiyorum en güzel bu çünki peki bu konsol işini yaoamasam bile yazilim öğrenmeye nerden başlamam gerekiyor tam olarak. Her alanda işime yariyacak giriş seviyesi bir dil varmı
  6. Zultia

Hocam ne dediğiniz tam anlamadim ama hem kufir etmis gibi hemde aciklamis gibisiniz 🤣 anladigim kadariyla hazir kodlari kopyalayip ufak duzeltmeler yapiyorlar 1684593907 Kendi kodlarimi uretmek istiyorum yani kendi oyun içi aracimi diyelim bunun için ney ogrenmem herek
  7. Zultia

Hocam yardiminiz için teşşekür ederim ama sanirsam yanliş anlaşildik benim amacim oyun yapmak değil oyunlarin için buglari kullanabilicegim programlari yapmak hani tam adini söyleyemiyorum konu kapatilir die ama kendi programimi yapmak istiyorum yani bunu yapan 12 13 yasında çoçuklar var benim...
  8. Zultia

Hocam dil seçimi yazılımda ayrı guruplara gidiyor sanirsam oyun için c dili baska işler için farkli dilleri felan öğrenmem gerek anladiğim kadariyla peki bu diller çokmu zor ortalama bi insan ne kadar surede ogrenmeye basliyor çünki başlangiçta 1 dil için 2 3 senw harcamak istemem
  9. Zultia

Udemy den bakicam hocam 1684592845 Hocam algoritma ne isime yariyacak bilmiyorumda vw c denmi baslayayim algoritma danmi
  10. Zultia

Eyw hocam ingilizce ogrenmeye calisiyorum ve nasipse gunde 1 2 aaat calisicam bu konu ustunde şimdi yazılım c nasıl öğrenir diyemi aratacağım acaba ? Dedigim gibi pek bilmiyorum kusura bakmayin
  11. Zultia

Hocam C Ne Ve Nasil Öğrenebilirim Evet Masaustu Programlar Ve Oyunlarsa Bi Kac Sey Uretmek Istiyorum Baslangic Olarak Ve Bu tur Seyleri Ogrenmem Tahminen Kac Ay Surer
  12. Zultia

Yazılım Ve Proglamlama Öğrenmek İstiyorum Ama Nerden Başlayacağımı Bilmiyorum Bilen Biri Yardım Edebilirmi Lütfen Bi Tanıdığım Udyme Diye Bir Site Önerdi Ordan Ders Satin al Ve İzle Dedi Sizce Boylemi Yapmaliyim Ve Ilk Hangi Dersi satin Almaliyim Nerden Başlamaliyim Asil Amacim Proglamlar Üretmek
Top Bottom