Arama sonuçları: *

1. canomer

Ücretsiz profesyonel teknoloji haber sitesi scripti

Hocam CMS nedir, neye yarar önce onu bir tam anlayalım. Burada mesela technopat a baktığımda RSS, PWA, MySQL gibi teknolojilerin çalıştığını görüyorum. Şimdi technopat'ın altyapısı WP mi yoksa WP bunların birlikte çalışmasını sağlayan bağlayıcı mı? Sen Technopath adresini açtığında kimin...
  2. canomer

API lar aracılığı ile, mesela fonksiyonelliği WP sağlıyor ama kullanıcı arayüzü JS vs. ile yazılıyor. Veritabanı MySQL kullanıyorsa ayrı bir eklenti kullanıyor. Web yazılımcısı değilim ama güvenlik tarafında veritabanı ya da fonksiyonellikle ilgili kısımları test ederken özellikle API ları çok...
  3. canomer

Whatweb ya da Wappalyzer ile tekrar kontrol et, wp tek altyapı değil onu demek istiyorum, tüm içeriği WP üzerinden kontrol etmiyorlar, muhtemelen arkada GraphQL ve olabilir REST-API olabilir vs vs, WP içerik yönetiminde önemli ancak bu kadar üye ve yorum, blog vs. işini ona yıkarsan patlar.
  4. canomer

Bahsettiğin platformların WordPress altyapılarını kullandığını söylemek doğru olmaz, zira altında yatan ve ayrıca kodlanması gereken bir ton başka teknoloji var. Eğer dediğin gibi yapsalardı çatır çatır hacklenirlerdi, güvenlikçi kafasıyla bakıyorum :D Ama kişisel blog, ya da küçük çaplı işler...
Top Bottom