Arama sonuçları: *

1. ddarkbrother20

Yardım İnternet Sitem İçin İleri Seviye World Press Bilen Birisini Arıyorum

Bu süreçte birden fazla yapay zeka ile çalıştım ancak istediğim sonucu alamadım.
  2. ddarkbrother20

Yardım İnternet Sitem İçin İleri Seviye World Press Bilen Birisini Arıyorum

Arkadaşlar amerika pazarı için pc donanımlarının fiyatlarını karşılaştıran bir internet sitesi yapıyorum. Script için content egg, world press ve alan adı gibi ücretli birçok kısmı hallettim. Şu anda siteyi istediğim gibi tasarlayıp, fiyatları diğer sitelerden çekip kendi sitemizde göstertecek...
  3. ddarkbrother20

GoDaddy hakkında bilgisi olan var mı?

hocam artık o kadar para verdim bunun üstünden halletmem lazım
  4. ddarkbrother20

GoDaddy hakkında bilgisi olan var mı?

Arkadaşlar bir domain ve hosting servisi satın aldım. Ancak world press üzerinden sitemi düzenlemek istediğimde bunu godaddy paneli üzerinden yapamıyorum. Müşteri hizmetleri de yardımcı olmuyor. O kadar para verdim tek istediğim sitemi düzenleyebilmek. Bir bilgisi olan varsa yardımcı olursa cok...
  5. ddarkbrother20

WordPress 403 Forbidden hatası

Godaddy panelinde böyle gözüküyor. Sistemi bilmediğimden soruyorum, alttaki şey neden yeni web sitesi diye yazıyor. Ben sadece üstteki sitem için world press'e erişim sağlamaya çalışıyordum.
  6. ddarkbrother20

WordPress 403 Forbidden hatası

Go Daddy üzerinden bir domain ve hosting olarak ise WordPress aldım. Ancak, siteyi düzenleyebilmek için WordPress'e girmem lazım. Ne yazık ki, panel üzerinden girmeye çalıştığımda 403 forbidden hatası alıyorum. Bunu nasıl çözebilirim?
  7. ddarkbrother20

İstatislik gerektiren bir web sitesini yapay zeka ile yapmak mümkün mü?

Arkadaşlar amerika pazarında tutacağına inandığım bir site fikrim var. Yapmak istediğim sayfa birden fazla siteden bilgileri kıyaslayarak kullanıcıya sunacak. Bu tarzda aslında çok basit görünen bir işlevi gerçekleştirmek için çok ciddi bir bilgi birikimi gerekir mi? Bunu yapay zeka ile birlikte...
Geri