Arama sonuçları: *

1. hakan32

İyi bir staj yeri bulamıyorum

hala maaştan bahsediyorsun canım kardeşim maaş vermiyorum % de alıyorlar iş başına aylık kazançları net değil.
  2. hakan32

İnan 1000 den fazla stajerim oldu bugüne kadar emekçinin hakkını yemedim ama allah var ticarette hak yemiş olabilirim orası tartışılır, Ne stajerler geldi geçti toplasan 4 yıl çalışıyor bizimle lise stajeri 13 yaşında başlıyorlar yanımıza daha çocuk bunlar ahlak edep saygı sevgiyi burada...
  3. hakan32

Öncelikle Klavye başından iş veren olmak çok güzel bir duygu olmalı tebrik ediyorum, İnşallah gönlüne göre bir yer bulursun polemiğe gerek yok birşeyleri kanıtlamaya hele hiç gerek yok İşinden memnun olmayan zaten bırakıp gidebilir kimseyi zorla çalıştırmıyoruz kaldıki şuan elemanlarımın tecrübe...
  4. hakan32

Ne kadar ücret verdiğimi buraya yazamam tabii ki ancak haklarını fazlasıyla alıyorlar.
  5. hakan32

Öncelikle hiç bir iş yeri stajerlere yasal haklar konusunda musama göstermez bunun altını çiziyorum, Eğer meslek öğrenmekse amacın yasalara değil iş yerinin kurallarına uymak zorundasın yoksa hiç bir iş yeri arkanda durup sana meslek öğretmez. Şuan çalıştığın yer dahil. Önce bunun bilincinde...
Geri