Arama sonuçları: *

1. t1k3beratfatih

Yeni Web Sitemizi Değerlendirir Misiniz? 🎉

Hocam siteyi Github arayüzünden mı çaldınız çok benzemiş yazı karakterleri çok büyük iç içe duruyor atıgım görselde soldaki tarafı saga bir de oraya ufak bi küçültme logusu koy kapatma sekmesi yanı açılır kapanır dolap gibi büyük işaretledigim yeri de biraz küçületebilirsiniz isterseniz...
  2. t1k3beratfatih

Bu yaştan sonra boşuna mı yazılım ile uğraşıyorum?

çok agırdan başlamışsın uf o ne yawww pyton c gibi dilerden başlasydın rahat olabilirmiş. ha diyorsan ben kendimi zorlarım yaparım oke. java sonra java scp php felan geçersin CC patlatmak için de kullanılabilirler :D :hackerman:
  3. t1k3beratfatih

Bu yaştan sonra boşuna mı yazılım ile uğraşıyorum?

kendini geliştir dewam et knk 6 ay süre tanı 6 ay da çok basit programlar yapamıyorsan olmuyordur çalışma sürene baglı tabi bu 6 ila 12 gibi bi süre tanı kendini ondan sonra bi de dili çaktın mı tamam biti
  4. t1k3beratfatih

Ekran Kartı Karşılaştırma Sitesi Yapıyorum!!!

epay çalabilrisin bazi örenkleri :D
  5. t1k3beratfatih

Ekran Kartı Karşılaştırma Sitesi Yapıyorum!!!

DA pc walltmeterini karlışatıran bir site vardı hocam çok karmaşık diye siteye adımım bile atmamıştım listelme katloglama seçili bi şekilde olursa güzel olur keşke bende yardımcı olabilseydim size (yolun yarısındayım) öbür türlü çok göz yoruyor çunki karmakarşık
  6. t1k3beratfatih

Site nasıl açılır???

farkı ne
  7. t1k3beratfatih

Kişisel Gelişim Takibi Yapmak | Kişisel Web Sitem

evet tam oraya tıklayınca kendin tıkla bak 3 şahısdan
  8. t1k3beratfatih

Kişisel Gelişim Takibi Yapmak | Kişisel Web Sitem

knk guzel olmuş :D hemen bi bug fark etim window tıkladıgımda dark temaya geçıyor belki degşitirisn belki degşitrmesin sana kalmış hangi dilde yazdın bu arada
Top Bottom