Arama sonuçları: *

1. trkgates32

Workintech diye bir kurum var ve 6 ayda web yazılım eğitimi alıyorsunuz

Merhaba. Öncelikle kursun verdiği eğitim kalitesi benim kursa gittiğim zamanlarda güzeldi ama şu anda durum nedir hiçbir bilgim yok. Türkiye şu anda ciddi şekilde yazılımcı doygunluğuna ulaştı. Yeni mezun veya tecrübesiz yazılımcıların iş bulma olasılığı çokkkkkk zorlaştı. Linkedin üzerinde...
  2. trkgates32

Ufak bir teste sokuyorlar. Mantıksal zekanı ölçüyor... 1698561848 An itibariyle güncelliyorum. 23 ağustos günü işe giriş yaptım. Kursun 5. ayında kendi çabalarımla iş buldum ve kursun son 1 aylık eğitimine katılmadım. Şu anda iş yerimde 2. ayım bitti ve gayet güzel gidiyor...
  3. trkgates32

Eğitimin 5. ayına girdim şu anda. Güncellemeleri paylaşıyorum. Frontend kısmı tamamen bitti. Toplam 3 ay frontend eğitimi verildi. HTML , CSS , Javascript , React , Redux , Cypress... Bunlar Frontend kısmında aklıma gelen verilen eğitimler. 4. Ay başında Backend eğitimi başladı. Node.js ile...
  4. trkgates32

reklam ile alakası yok bende hiçbiryerde bilgi bulamadıgım için taaaaaa zamanında formda 3 ay önce sormuştum... şu anda 6. haftadayım.
  5. trkgates32

61 bin tl toplamda. Kursa başladıktan sonra 2 hafta içerisinde çıkabiliyorsun bir şey ödemeden. eğer devem edeceksen 3bin tl para alıyorlar ilk başta. Sonra kalan 58 bin tl yi istersen direk nakit veya deniz bank ile anlaşmaları var 24 veya 36 ay taksit yaptırıp 1 yıl sonra ödemesi başlıyor. Ben...
  6. trkgates32

Şu an eğitimin 7. haftasındayım. Gayet güzel gidiyor. Ödevler baya zorluyor. Günlük dersler harici bi 4-5 saat vakit ayrıca ayırmak lazım oluyor... 1682457196 Eğitimler zoom üzerinden canlı oluyor ve kendi siteleri mevcut. Oradan kendi profilinizden günlük yapılmasını istedikleri şeyleri...
  7. trkgates32

Merhaba öncelikle teşekkür ederim. Cevabını biraz geç gördüm. Programa başvurdum kabul edildim. Şu an 4. haftamdayım. Gayet güzel gidiyor. Açıklamalar süper olmuş teşekkürler. 🙏🙏
  8. trkgates32

Workintech diye bir kurum var ve 6 ayda web yazılım eğitimi alıyorsunuz... Bu eğitime katılmış ve geribildirim alabildiğiniz kişiler var mı? Kurs hakkında yorumlarınızı merak ediyorum. Yazı çok uzun olması için sorumu ilk başa yazdım. Eğer isterseniz devamını okuyabilirsiniz. Merhaba...
Top Bottom