Arama sonuçları: *

1. wtka

yeni discord benzeri bi uygulama yapıyorum girermisiniz

tamam dostum aferin sana kendimi koruyamıyorum yaşım küçük ve okula gidiyorum tanımadan yorum yapmaya devam et sen
  2. wtka

reis kullanma ozaman sözleşme yaparız kimsede mesajlarını okumaz merak etme
  3. wtka

hdd sağlıkları 90üstü genel olarak 76 vardı bir tane onu harici yaptım sağlıklı 8tb var toplamda 1728542785 şu haftasonu olsun bi olsun adam gibi girişelim belki girilecek seviyeye gelir zorda olsa
  4. wtka

bende eski işim gereği serverlerdan iyi anlarım bilgisayar da elimden geldiği kadar ama yine her şeyi yaparım 1728542535 zamanında meslek lisesi faydaları diyelim
  5. wtka

şuanlık hayır ama zaten elimde eski bir server sistemi var yetermi bilmiyorum ama depolama alanı yüksek en azından
  6. wtka

hocam daha vakitten kaynaklı kayda değer bir ilerleme yapamadık fakat haftasonu 2günümüzüde ona adayacağız
  7. wtka

hızlı bir şekilde nitro benzeri bir sistem yaparsam 1 ücretsiz hocam size hatta ilk ay herkese ücretsiz yaparım
  8. wtka

ortak arkadaşlarla yapıyoruz bakalım elimizden geldiği kadar tutturabilecek çevremde var ama güvenlik işini çözmek lazım evet 1728538869 hepimiz farklı yazılımlarda geliştirdik kendimizi birbirimize destek olurken öğreniyoruz
  9. wtka

elimizden geldiği kadar 1728538338 uygulamanın ismi ne olabilir
  10. wtka

olabilir daha başlangıçtayım 1728467823 inşallah en kısa sürede
  11. wtka

discord dün gece kapandığından beri aklıma takıldı ve yavaştan başladım ilerledikçe sonuçları bildiririm böyle bir uygulama yapsam kullanırmısınız
Top Bottom