Arama sonuçları: *

1. DefKot

Perma saç yaptıran oldumu ?

Ben saçıma perma yaptıracaktım bu aralar ama elim kesildi 5 dikiş falan atıldı şuan elimle uğraşırken perma saç yaptırmam doğru olurmu süreç yoruyormu insanı 2 gün duş almıyormuşsun saçta 1-2 gün çok pis kokuyormuş perma diyolar ama tam emin olamadım siz ne diyorsunuz
  2. DefKot

1000 tl ye ne alinir

Offff etin yarısını kavur ye, sabaha da tosta koymak için ayır biraz gerisini at buzluğa.
  3. DefKot

1000 tl ye ne alinir

2 kilo et alırsın.
  4. DefKot

14 Mayıs Günü Ne Giyeceksiniz

5. DefKot

TARTIŞMA Nike VS Adidas

Adidas abü
  6. DefKot

Manchester United forması giymek günahmı

Siiüüüüüüüüü !
  7. DefKot

Güzel kokulu erkek parfüm önerisi

Şakasına demiştim DeFacto Black kullanıyorum çoğu kişinin bildiği bir parfüm zaten kalıcılığı iyi hoş bir kokusu var.
  8. DefKot

Güzel kokulu erkek parfüm önerisi

Söylerdim de kendim kullanıyorum, kullananların sayısı artmasın diye söylemiycem. :PeepoLeave:
  9. DefKot

hangi mont daha cok yakismis?

Mavi kot daha iyi
  10. DefKot

Kotondan aldığım pantolonda gariplik var

Ne alaka gay ile, bi kaldırırım inene kadar videoya çeksem telefonunun depolama alanı yetmez 1676906683 Uzun bacaklı ve orta kiloda olan kişilere yakışıyor
  11. DefKot

Ne biliyim indirim falan sandım Koton, DeFacto daha pahalı Super Skinny pantolon da yok, daha Avva, Pull&Bear, Mavi Jean hariç almam zaten
  12. DefKot

İnternet üzerinden çok uzun zamandır pantolon almıyordum, işim gücüm var interneten pantolon söyleyim gelsin dedim, çok ince kumaşlı kalitesiz bir pantolon geldi satıcı koton ama koton kalitesinde bir pantolon değil acaba yanlış bir ürün falan mı aldım yeniden dönüştürülebilir malzemeden falan...
  13. DefKot

Satış sayfamın reklamını nasıl yapabilirim

Instagram da reklam bölümü var ordan reklam satın alabilirsin, insanların ana sayfasına senin reklamların düşer. Fiyatını bilmiyorum ama değişiyordu
  14. DefKot

Sizce En Rahat Spor Ayakkabı Markası Nedir?

Adidas Galaxy 5 öneririm, çok rahat ve çok güzel hava alıyor. Beyaz modelli çok çabuk sararıyor ve kirleniyor siyah almanı tavsiye ederim.
  15. DefKot

Futbol forması arkasına isim nerede yazdırabilirim ?

Soyulma falan oldumu peki
  16. DefKot

Futbol forması arkasına isim nerede yazdırabilirim ?

Arkadaşım bana isimsiz Real Madrid forması hediye edecek, arkasına 7 numara Ronaldo yazdırıcam bu işlem nerde yapılır ? Daha önce formasına isim falan yazdıran varmı ?
  17. DefKot

Dar Pantolon VS Bol Pantolon

Niye Ronaldo herkese pantolonunumu sıyırıyo
  18. DefKot

Saldımı aşağa basene doğru hiçbir şey çıkmaz ortaya
  19. DefKot

Dar Boxer VS Bol Boxer

Ben pantolon da olduğu gibi burada da oyumu ve paramı dardan yana kullanıyorum.
  20. DefKot

Ben de dar giyiyorum, eğer pantolonu sıyırırsam fikrin sonsuza kadar değişir.
Top Bottom