Arama sonuçları: *

1. Eren Kurtuluş

1800 TL parfüm önerisi

Ben amazondan baktığımda odun, baharat tarzı bir kokuya sahip olduğunu okumuştum. Şimdi açıp ekşide baktım insanlar ciklet kokusu falan demiş ne alaka anlayamadım. Kesinlikle ciklet gibi kokmuyor :D Bunu gördükten sonra ürünün orjinal sitesinden içeriğini bulmaya çalıştım. Tatlı olduğunu...
  2. Eren Kurtuluş

1800 TL parfüm önerisi

Diesel Only the Brave Tattoo kullanıyorum istediğiniz özelliklerde bir parfüm. Kalıcılığı 3 saat diyebilirim sanırım. Hafif ve gerçekten çok iyi koktuğunu düşündüğüm bir parfüm. Yurt dışından teyzem hediye getirmişti Türkiye de de satışını görüyorum fakat 35ML aynı ürünü bir mağaza 200TL ye...
  3. Eren Kurtuluş

1600 TL parfüm önerisi

75 ml var 1 ayda belki 5-7ml harcamışımdır genelde 2 günde 1 kullanıyorum ( bu aralar malum bayram her gün kullandım) sıktığım zaman 4-5 fıs sıkıyorum hafif bir koku olduğu için abansan bile çok abartı gelmiyor. Tahminimce 35ml her gün kullanırsan 3 ay veya daha fazla gidebilir.
  4. Eren Kurtuluş

1600 TL parfüm önerisi

Hocam kendi kullandığım bir parfüm var kokusu kesinlikle ağır değil çok güzel bir kokusu var. Bulabileceğinizi sanmam ama eğer bulursanız denemenizi tavsiye ederim. Aynısının sarı versiyonu ağırdır keskin bir kokusu vardır. Bu siyah olan yumuşak ve hafif-orta arası bir koku...
Top Bottom