Arama sonuçları: *

1. Halsiz

BU ADAMIN ÜZERİNDEKİ TİŞÖRTTEN NERDEN BULABİLİRİM

Sporu bıraktın mı?
  2. Halsiz

Sizce Hangi Ayakkabi?

Evet benimde azaldı neyse konu ayakkabı beğendiğin renk yoksa adidasada bakabilirsin seversen tabii ki
  3. Halsiz

Sizce Hangi Ayakkabi?

Geçen 50 TL ye satıyorlardı Nike ayakkabılarını 1 kamyon dolusu yığmıştı adam parkın ortasına tıklım tıklımdı park elden çıkarıyordu heralde
  4. Halsiz

Sizce Hangi Ayakkabi?

Sigarada sağlık açısından iyi değil ama keyfin bilir hayatta hiç bişey uygun değil ztn🤷. Neyse varsa ayakkabı seçeneklerin göster ben şuan Nike Air giyiyorum çok şık ve rahat dunk o rengi iyi değil ya bence yani bana göre gözüme hoş gelmedi 1711056800...
  5. Halsiz

Sizce Hangi Ayakkabi?

Nike dunk al geç öteki çok spacejump duruyor yada ben fazla astroloji flimi izledim 1711055788 Ohaa neden bunlara bu kadar para veriyorsun gidip altın al bu ayakkabıların aynısını mahalle pazarında 200 TL ye satıyorlar ben aldım 5 aydır giyiyorum kenardan patladı felan ama 1 ay daha gider (🤔inş)...
  6. Halsiz

Özel baskı kıyafet için site önerisi

Nesine... Şaka Git direk mağazadan al uğraşma ya
  7. Halsiz

Sons of Anarchy Ceket Önerisi

Neden uyarı😂
  8. Halsiz

Arkadaşlar bu kombin güzel mi?

Adamın raconunu bozma ya şuan fotosuna büyük ilgi var konuda
  9. Halsiz

Arkadaşlar bu kombin güzel mi?

Güzel güzel olmasınada altı bol alma knk ayakkabı tarzınıda değiştir çok nigga duruo 1696310807 Zengin uşak kombini hatta bana ben feroyu hatırlattı ßu ipli bileklik bile 2k felandır heralde
  10. Halsiz

Sağlam Sırt Çantası Önerisi

Deriymiş 2. Si güzel duruyor aslında ama öteki ne göre daha şık
  11. Halsiz

Sağlam Sırt Çantası Önerisi

Çok pahalıymış ya banada lazmdı ama of ilk güzelmiş
  12. Halsiz

Wax önerisi yapar mısınız?

Wax olaraka loriel scualp var yazamadım ama bakarsınız hcm yada osis güzel kokulu waxları var veya purpl bunuda yazamadım ama bakarsınız hcm .d güzel yani ben kullanıorum kuaförde çalışıorum önerdiğimin hepsi sosyete marka
  13. Halsiz

Zara indirimleri....

Maşallah zarada ki fiyatlar sayısal loto rakamları gibi...
  14. Halsiz

Saç uzmanları konuyaaa :)

Morfos köpük alıyon kuaföründen iki avucunu dolduruyon kafanı kaşımaya başlıyon köpük yok oluncada istediğin şekli ver
  15. Halsiz

Saçıma nasıl şekil verebilirim

Purpel vardır trendyolda felan bakabilirsin yada sculpte loreal bi ürün onlar sağlıklı ve jole gibi ıslak göstermiyor diye biliyorum kullanışlı bence
  16. Halsiz

Nike Why Not 0.5'i alarak hata mı yaptım

Beyaz ayakkabın varsa bu rengi iyi seçmişsin bence çok şık güle güle giy
  17. Halsiz

Nike Why Not 0.5'i alarak hata mı yaptım

Güzel ayakkabı ama sanki beyaz daha mı iyi gider ve bence fiyatına göre değer ben bunu alsam bi 4 5 yıl giyerim
  18. Halsiz

500-600tl civarına kot ceket arıyorum

Knk ama bu çok şişkin çok bol duruyor trendyoldan ürün aldım 2 senedir kullanıyom bişey olmadı bence kaliteli
  19. Halsiz

500-600tl civarına kot ceket arıyorum

Bende alıcam aslında kendime saklayıp fiyatını yükseltmemeliyim ama bunu alıcam yakın zamanda ben beğendim sanada öneririm https://ty.gl/jto27xc7ms
  20. Halsiz

Sırt Çantası Önerisi Max:350-400

149 tl olan güzel bence hocam 6 ay taksidi de var 👌 1661445396 79 tl lik te var canlı renkli onunda 6 ay taksidi var 🤌
Top Bottom