Arama sonuçları: *

1. Kerem Hot

KIŞLIK (DOKUNMATİK ÖZELLİĞİ OLAN) ELDİVEN

Merhaba dostlar. İşim gereği dışarda çalışıyorum. Kışlık eldiven lazım özellikle akıllı telefonda ufak tefek işleri halletmek için dokunmatik özelliği olan bir eldiven önerisi istiyorum. Alıp kullanan önerebilirse çok iyi olur.
  2. Kerem Hot

Oversize Tişört Önerisi

hahaha katılıyorum sana kesinlikle. önceden çok dar giyinirdim şimdi kesinlikle bol diyorum bosbol :D
  3. Kerem Hot

Oversize Tişört Önerisi

ben 75 kg iken de factodan XS aldım hala giyebiliyorum :D
  4. Kerem Hot

Oversize Tişört Önerisi

kilo olarak zayıfsınız bence XS bile olabilir.
  5. Kerem Hot

Oversize Tişört Önerisi

boy kilo ne hocam 1650582495 S o zaman :)
  6. Kerem Hot

Oversize Tişört Önerisi

o zaman S al geç :)
  7. Kerem Hot

Oversize Tişört Önerisi

1.75 boyum 83 de kilom S-M almanı öneririm eğer çok bol seviyosan M al derim.
  8. Kerem Hot

Oversize Tişört Önerisi

şöyle söyleyeyim normalde kalıbına göre t-shirt bedenim M-L arasıdır. oversize da XS-S alıyorum. çünkü kalıp olarak genişler.
  9. Kerem Hot

Oversize Tişört Önerisi

trendyoldan giyim alışverişi hiç yapmadım. ama amazonun iade sistemi fln daha güzel diye duydum. ama hiç iadede bulunmadım. ama adamlar parmak kadar şeyi bile kutuyla gönderiyor. yani çalışma prensibi titizliği gayet güzel güven veriyor insana.
  10. Kerem Hot

Oversize Tişört Önerisi

amazon.tr var kanka yurt dışıda var. ama bazı ürünler yurt dışında mevcut. tr de olmayabiliyor.
  11. Kerem Hot

Oversize Tişört Önerisi

süre olarakta bir fikrim yok 1-2 günlük bir kampanya yapmışlardı sanırım. en çok satılan oldu orada pembe olan :) 1650581632 çarşamba öğlen sipariş verdim, perşembe elime ulaştı. perşembe de iphone şarj kablosu sipariş verdim yine öbür güne elimde :) amazon candır can
  12. Kerem Hot

Oversize Tişört Önerisi

şuan stok kalmamış 1 günde elime ulaştı. takip edin ürünler orta kalite ama bu paraya tek t-shirt alıyorsun zaten.
  13. Kerem Hot

Oversize Tişört Önerisi

dün amazondan 3 tane kotondan oversize t-shirt aldım. kalitesi ortanın bir tık üzeriydi. totalde 120 verdim. https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09P8PDMVV/ref=ppx_yo_dt_b_asin_image_o01_s00?ie=UTF8&th=1&psc=1...
Top Bottom