Arama sonuçları: *

1. LineaTurco

Çoraplarınızı nerden alıyorsunuz?

Aga bırak gidip bir çoraba 100tl mi verecen geçen gün 10tl ye 4 çift çorap aldım çok mutlu oldum
  2. LineaTurco

hızlı eskiyen ayakkabılardan bıktım.Günlük kullanımda iş ayakkabısı kullanılırmı

Ayakkabı çok ağır kullandım ve ayağı aşırı derece terletiyor kapalı güneş almayan ortamda ayağım sırılsıklam olmadın diye dışında tutuyorum. Bir de hiç estetik durmuyor hocam mesela ben bundan spor ayakkabıya geçince ayağım rahatlamış olara hissediyorum ağırlık çok gibi gelmez ama sorun yaratı...
  3. LineaTurco

Güzel Ayakkabı İndirimi Var Mı Amazon da?

Beğenirsen runner flyerla puma nu wave filan var bak beğenirsen al
  4. LineaTurco

En ucuz ve kaliteli ayakkabıyı nasıl alabilirim?

adidasın ful file versiyonunu kullandım nikeın yanları dolu fakat gerisi file olan versiyoınunu kullandım hummel ful file kullandım puma ful kapalı model de kullanmıştım şu an da lumberjack kullanıyorum fakat hepsinde terliyordu ben çok koşuyorum gün içinde ondan olabilir
  5. LineaTurco

En ucuz ve kaliteli ayakkabıyı nasıl alabilirim?

ben de lumberjack sports kullanıyorum ful hava deliği var hafızalı süngerli fakat ayağım terliyor hiçbir ayakkabıda ayağım terlemeden durmuyor terletmeyen bir ayakkabı bulursam ömürbillah oradan devam
  6. LineaTurco

Nike by You sadece yurt dışından mı geliyor?

nike resmi site göndrerimi yutrt dışından zaten
  7. LineaTurco

1500-1900₺ Ayakkabı Önerisi

Hocam basket ayakkabıları zıplamak için filan iyi normal kullanacaksanız spor ayakkabısı almanız daha yararlıdır
  8. LineaTurco

Ayakkabı önerisi yapabilir misiniz

Hocam ne tür bir ayakkab8 ayağınız kaç numara hangi renk istiyorsunuz?
Geri