Arama sonuçları: *

1. UmutYiğit

Beyaz kumaş pantolon tavsiyesi

Arkadaşlar genellikle 30 beden pantolon giyiyorum. İç göstermeyen şık bir kumaş pantolon önerisi bekliyorum. Bütçe 750-1250 arası yeterli olacaktır.
  2. UmutYiğit

Takım elbise için renk ve model tavsiyesi

Tabii içine de mor yelek giyeyim. Ben genelde zaten kumaş pantolon giydiğim için kot almayı aklımdan bile geçirmedim hocam.
  3. UmutYiğit

Genel olarak klasik/spor giyindiğim için düğünde daha özenmiş olduğumu belli etmek istiyorum ama tavsiye için teşekkürler. Ben de benzer fikirlerdeyim aşağı yukarı. Siyah fazla klasik olduğundan bir tık uzağım sadece.
  4. UmutYiğit

Hocam söz konusu abimin düğünü öyle alalade biri olsa dediğinizde haklı olurdunuz.
  5. UmutYiğit

Pekii, teşekkürler.
  6. UmutYiğit

Teşekkürler fikir için değerlendireceğim.
  7. UmutYiğit

Arkadaşlar merhabalar yaklaşık 8 ay sonra abimin düğünü olacak ve takım almayı planlıyorum. Aklımdaki renk kombinasyonları ve modeller için fikir almak istiyorum. 1. Opsiyon Kruvaze/Normal Gri Ceket Gri Yelek(Kruvaze cekette olmayacak) Siyah Gömlek/Kravat/Mendil Gri Pantolon 2. Opsiyon...
  8. UmutYiğit

En iyi erkek giyim mağzaları hangilerdir

LC Waikiki'de LCW Business ve LCW Vision ürünlerini önerebilirim. H&M,Zara,Bershka gibi markalar da gayet şık ürünlere sahip.
  9. UmutYiğit

Sırt çantası önerisi gerekiyor.

Arkadaşlar mümkünse ince ve su geçirmeyecek bir ürün olsun. Bütçem 500 Türk lirası ve aşamam. Üniversiteye giderken kullanacağım içi geniş olursa iyi olur.
  10. UmutYiğit

Beyler şu saatin modelini bulabilir misiniz ?

Olabilir çok benziyor bence de.
  11. UmutYiğit

hocam bu direkt kare,konu sahibinin attığı saatin çerçevesinin içindeki düzenek oval.
  12. UmutYiğit

Hocam recraft serisinin eski bir modeli olabilir mi? Kare çerçeve içerisine yuvarlak olan bulabildiğim tek model bu.
  13. UmutYiğit

500 TL bütçe için saat önerisi

Ben de o yüzden saat alacağım. Aklımda Casio modelleri var genel olarak ama emin olamıyorum.
  14. UmutYiğit

Bakarım hocam,teşekkürler. Bileklik almak istemiyorum. Akıllı olması da zaten şart değil.
  15. UmutYiğit

Arkadaşlar 500 Tl bütçem var akıllı ya da normal fark etmez saat önerilerinize açığım. Plastik kordon olması öncelikli ama boyası kaliteliyse hasır kordon da olur.
  16. UmutYiğit

Deodorant ve Parfüm Önerisi

Ben Hunca Jagler kullanıyorum set halinde 80 TL ve kalıcılığı gayet iyi 14-15 saat idare ediyor beni.
  17. UmutYiğit

x≤350 tl ayakkabı önerisi

Yok be hocam 15 gün önce ben 320 tl ye almıştım flo mağazasından. Merak etmeyin gayet yeterli düzeyde matematik eğitimim bulunmakta.
  18. UmutYiğit

x≤350 tl ayakkabı önerisi

Lumberjack ve U.S Polo ASSN'in ürünlerine bakabilirsiniz. Bence malzeme kalitesi ortalama ürünler.
  19. UmutYiğit

Günlük kombin tavsiyesi

Yüzeysel bir tavsiye de olsa elimde bulunan ürünler.Kombin yapmaya çalışırım teşekkürler.
  20. UmutYiğit

Günlük kombin tavsiyesi

Teşekkürler hocam,kenara not aldım.
Top Bottom