Arama sonuçları: *

1. YigitElcin

2000TL Erkek için Kaban Önerisi

Çok uzun kabanlar dışında siyah, fiyatına göre kaliteli kaban arıyorum önerebileceğiniz kaban var mı?
  2. YigitElcin

1500TL halı saha için krampon önerisi

Bütçeme göre önerebileceğiniz krampon var mı? https://www.instreet.com.tr/urun/lotto-rotero-tf-4fx-beyaz-erkek-hali-saha-ayakkabisi-101503300 birde Lotto kullanan varsa nasıldır? Yarı fiyatına düşmüş.
  3. YigitElcin

Max 2.5K Nike veya Adidas Ayakkabı Önerisi

İlkbahar/Yaz için 2.5K'ya Nike/Adidas ayakkabı önerir misiniz?
  4. YigitElcin

Maks 1000TL Parfüm Önerisi

1000TL'ye kadar önerebileceğiniz gündelik parfüm var mı? Stronger With You tarzı kokular tercihim.
  5. YigitElcin

Sevgililer günü için Parfüm hediyesi

Hem indirimde bütçe dostu hem kaliteli şahsen tercihim bu olurdu (diğerlerinede bakabilirsin) https://www.victoriassecret.com.tr/victoria-s-secret-limited-edition-flower-sorbet-vucut-spreyi-VS26492201
  6. YigitElcin

Adidas vs Under Armour

Deneyimlediğimi söyleyeyim. UA'nın seni 10 saat boyunca memnun edeceğini düşünüyorum sonuçta Adidası kullanmadım fakat oda rahattır bence gözüne şık geleni seç.
  7. YigitElcin

Adidas vs Under Armour

Sporda, linkte bıraktığın UA Ayakkabıyı kullanıyorum hafif ve rahat alınabilir.
  8. YigitElcin

Nike dunk ve af1 kalıpları nasıl

Nasıl sizce? ( 1999TL )
  9. YigitElcin

Replika Nike Tech Fleece Satan Site önerisi

Kanka kusura bakmada giymek istiyorsam seni ilgilendirmiyor konu bununla alakalı değil sadece öneri istedim
  10. YigitElcin

Replika Nike Tech Fleece Satan Site önerisi

Kalitesi iyi olan bildiğiniz Replika Tech Fleece Hırka satan yer var mı?
  11. YigitElcin

İstanbul'da bildiğiniz döküm pazarı var mı?

Döküm pazarlarda güzel kıyafetler oluyor bildiğiniz tişörtlerin max 50tl olduğu döküm pazarı var mı?
  12. YigitElcin

Boy yükseltici tabanlar için ayakkabı önerisi

Bilekli modellere bakabilirsin Converse, Vans, Nike Blazer vs. Önerimi sundum fakat şahsen kullanmanı önermiyorum ayak sağlığını ve yürüyüşünü olumsuz etkiler.
  13. YigitElcin

Max 3000TL Ayakkabı Önerisi

Önerebileceğiniz max 3K güzel ayakkabı var mı?
  14. YigitElcin

2000 TL ye kadar Blazer önerisi

https://www.nike.com/tr/t/sb-zoom-blazer-mid-premium-plus-kaykay-ayakkab%C4%B1s%C4%B1-9VtwKF Ben bunu alacağım belki ilgini çeker
  15. YigitElcin

Uygun Fiyatlı Sweatshirt Önerisi (ERKEK)

trendyol.com/pull-bear/grafik-motif-islemeli-kapusonlu-sweatshirt-p-447894357 Oversize XS veya S beden isen 391e çıkabilirsen öneririm param olsaydı direk alıcaktım bunu en azından sen yararlan
  16. YigitElcin

Replika Nike Air Force 1 önerisi (350TL)

Orjinaline en yakın af1 nereden alabilirim?
  17. YigitElcin

150TL'ye kadar Erkek Parfümü önerisi

black nasıldı kanka
  18. YigitElcin

Çok iyi olur denediklerini yazarsın Özellikle 800 black, silver ve gold dikkatimi çekti
  19. YigitElcin

Sorun değil sağol bi ara gidince bakarım yinede
  20. YigitElcin

Dışarı ve okul için kalıcılığı iyi önerebileceğiniz güzel erkek parfümü var mı?
Top Bottom