Arama sonuçları: *

1. Yphen

Kış ayı için güzel bir kombin önerisi?

Dostlar selam malum havalar iyice soğumaya başladı normal de pek fazla kıyafet alışverişi yapmam fakat güzel bir kışlık kombin yapmak istiyorum uygun fiyatlı ve hoş gözükmesi yeterli benim için bildiğiniz yerler var ise yazarsanız çok sevinirim.
  2. Yphen

Bu kıyafetin aynısını nereden bulurum?

Yayının kaçıncı dakikasında kanka?
  3. Yphen

Mavi sponsorluğunda çekilmiş hocam eski değil ama bir türlü bulamadım.
  4. Yphen

Maviye yazdım wp'den bizde böyle bir şey yok diyorlar şaka gibi sitelerine baktım iyice orada da yok..
  5. Yphen

Benziyor hocam ama aynısını arıyorum bulamadım daha..
  6. Yphen

Belki bilen vardır diye buraya soruyorum hocam
  7. Yphen

Arkadaşlar selam Elraenn kralın giydiği bu ceket / mont'un aynısını nereden bulabilirim bütçe problemim yok yeter ki şu ceketi bulayım yardımcı olursanız çok sevinirim. :D
  8. Yphen

Bu iki ceketten hangisi sizce

ahbeab :peeposad:
  9. Yphen

Bu iki ceketten hangisi sizce

2. Ceketin linki var mı çok beğendim. :D
  10. Yphen

Saç sakal ve vücut kılları alma makine önerisi

Arkdaşlar selamlar hiç uzatmadan konuya gireceğim sıfıra yakın şekilde vücut kıllarını koltuk altını vs alan yüzde de sakal şekillendiren kesen burun kıllarını alan sağlam bir markanın bir cihazını arıyorum bir kaç tane buldum ama içime hiç sinmedi fiyat performans olması da benim için önemli...
  11. Yphen

600 TL parfüm önerisi?

Arkadaşlar selamlar hiç uzatmadan konuya gireceğim parfüm almak istiyorum fakat aslında elimde zamanında aldığım 9 adet parfüm var maalesef ki hepsini ben değil annem almış bir pazarda ki parfümcüsünden işin kötü tarafı şu marka parfümler sauvage dior tom ford creed vs. gibi parfümler var fakat...
  12. Yphen

Kapüşonlu Sweatshirt önerisi?

Attığım resimde ki tarzda arıyorum hocam.
  13. Yphen

Anime istemiyorum hocam ama teşekkürler. 1666637817 Hocam görsel olarak hiç tatmin etmediler çok saçma tasarımlar var.
  14. Yphen

Arkadaşlar selamlar aşağıda ki resimde ki gibi kaliteli böyle baskısı güzel sweatshirt nereden bulabilirim kolej ceketi de alacağım fakat adam gibi tasarımlar bulamadım çok düz sade tasarımlar buldum bilen varsa söylerse çok sevinirim.
  15. Yphen

Bu sitelerden güvenilir mi kıyafet alınır mı?

Sağolun hocam başka önerisi olan var mı? :kekw: 1666628008 Ankara'dayım hocam ürünleri nasıl kalitesi filan?
  16. Yphen

Bu sitelerden güvenilir mi kıyafet alınır mı?

Arkadaşlar selamlar aşağıda ki sitelerden alışveriş yapan var mı aranızda çok güzel ceketleri sweatshirtleri var alacağım fakat daha önce alan varsa deneyimlerini paylaşabilir mi? Veya alışveriş yapılır mı? https://www.gangown.com.tr https://www.bybasicman.com
  17. Yphen

Bu tarz kombinler nereden bulabilirim?

Hangileri hocam?
  18. Yphen

Yardımcı olacak yok mu? :peeposad:
  19. Yphen

Arkadaşlar selamlar hiç uzatmadan konuya geçeceğim aşağıda ki ilk resimde ki kombin çok hoşuma gitti hem bu tarz hem de sweatshirt'lü olanını nereden bulabilirim? Bir de ikinci resimde ki bir parça da daha böyle yırtık görünümlü paçaları aynı resimde ki gibi skinny fit pantolon nereden...
  20. Yphen

Siyah saça hangi renkler gider?

Arkadaşlar selamlar hiç uzatmadan konuya gireceğim normal de çok önceden saçlarıma farklı renkler denemiştim fakat istediğim tarzı tutturamadım bu yüzden en son siyaha boyayıp bırakmıştım fakat şimdi hem kıyafet olarak hem saç olarak stil değiştirdim normal de buğday tenliyim ve siyah saça hangi...
Top Bottom