Arama sonuçları: *

1. ZeRRaen

Kombinde Kararlarım Hakkında

Pantolona T-shirte ve ayakkabıya karar veremedim sizce nasıl? 1705269722 Not: Bej Pantolon bendeki fotodaki kadar slim değil, ona göre yorum yaparsanız sevinirim.
  2. ZeRRaen

Gözlüklerde Ölçüler Hep Aynı Mı?

Mıknatıslı Gözlüğe farklı renklerde camlar almak istiyorum bu mümkün mü? Siyah camın daha kalitelisini bulabilir miyim? Sarı filtreli vs
  3. ZeRRaen

Beyler Hangi Ayakkabı?

Her ülkenin bir standardı vardır ve test edilirler. Ancak ben daha test edilebilen bir çakma görmedim. Bakış açın çok yanlış. Bunlarda en azından o kokan ucuz plastikten yok.
  4. ZeRRaen

Beyler Hangi Ayakkabı?

Kanka ayağımı seviyorum, çakma alıp kendimi görüntü için riske atamam. Bu çok yanlış, sana da önermem
  5. ZeRRaen

Beyler Hangi Ayakkabı?

Beyler 3 model arasında kaldım sizce hangisi? Başka önerilerinize de açığım.
  6. ZeRRaen

600tl Bütçe Hangi Ayakkabıyı Almalıyım

LCW Sanal mağazada güzel ayakkabılar var ama rahatlar mı emin değilim. Bisiklete 30-40km bindiğim için tabanın yumuşak olması ve pedala girmesi önemli. Yoksa sert tabanlılar kayıyorlar. Görünüşe de çok önemli değil, biraz uzun gösterse(😁) ve rahat olsa yeter. Ayağımda 41 numara
  7. ZeRRaen

YENI ALDIĞIM TİŞÖRT'E BİSİKLETİN LASTİĞİ DEĞMİŞ

Ayarını nasıl yapmalıyım, makineden anlamıyorum
  8. ZeRRaen

YENI ALDIĞIM TİŞÖRT'E BİSİKLETİN LASTİĞİ DEĞMİŞ

Arkadaşlar lekeleri nasıl çıkartacağım. Daha hiç giymedim bile, aldıktan sonra bisikletle gelirken olmuş. Islak mendille biraz sildim ama tam olarak geçmedi
Top Bottom