Arama sonuçları: *

1. abdulkadir1998

Özel baskı kıyafet için site önerisi

Kendin imkanın varsa logoları vs kendin ayarla baskı makinası olan bir siteye yaz logolarımı bastırmak istiyorum diye onlar da yardımcı olur. Sitedeki imkanla sınırlı kalöa
  2. abdulkadir1998

Özel baskı kıyafet için site önerisi

Bende tisho duydum arkadaşımdan diğer bildiğim ise birkafa mıydı öyle bir siteydi tüm bütçeye göre vardı birde sadece tshirt vs değil çoğu kıyafet tasarlayabilirsim
  3. abdulkadir1998

Saçlar Nasıl Hızlı Uzar ?

Rica ederim 8 ay sonra alıntı yapıp atarsınız artık iyi geceler
  4. abdulkadir1998

Kullanmadan bilemezsin deneme yanılma yöntemi bu çünkü bende iyi görünen ürün başkasında olmuyor mesela spreyler hiç bir işe yaramıyor bende sadece güzel kokuyor ama günün sonunda rüzgar yemiş gibi karma karışık duruyor saç ama yağlar daha yoğun olduğı için daha iyi tutuyor saçı, deneyebilirsin...
  5. abdulkadir1998

Şimdiden bol sabırlar diliyorum 😄
  6. abdulkadir1998

6 ayda orta düzeye gelir 10 aya yakın istediğin uzunluğa gelir fotoğraftaki gibi istiyorsan enseden uzatmayacaksın yanlar ve ense uzadıkça gidip yanları ve enseyi kestireceksin eğer komple uzatmaya çalışırsan fotodaki gibi saç olmaz
  7. abdulkadir1998

uzun saç bence de daha çok yakışıyor bizlere de bakma toplum geride 😄 uzadığında saçın güzel bir kuaförde keratin bakımı yaptırabilirsin fakat düzleştirme amaçlı değil keratin yüklemesi için saça orta tipli saçlarda hem parlaklık hem de sağlıklı uzama sağlıyor
  8. abdulkadir1998

Yani fotoğraflara çok aldanma dediğim gibi saç yapısına göre model belirlenir resimdeki adamın saçları ince telli ve bir sürü işlem mevcut böyle bir şey bekleme çünkü fotoğraftan bile en az 1 saat uğraşıldığını anlarsın. Benim omzumdaydı kestirdim orta model kullanıyorum. Uzadıkça bakması daha...
  9. abdulkadir1998

Bir defa saç yapın uygun değilse ne yaparsan yap uzamaz. Şampuan ben aşırı kullanmıyorum o yüzden öneride bulunamayacağım fakat silikonsuz olursa güzel olur. Asıl önemli olan saç kremi ve duş sonrası kullanılan ürünler eğer saçın sert ve kuruysa ona uygun nemlendirici saç kremi alabilirsin...
  10. abdulkadir1998

Parfüm önerisi 250 TL

Benim uzun yıllardır kullandığım parfüm markası DP tavsiye ederim normalde fiyatları ucuzdu fakat zamlarla birlikte onlarda doğal olarak arttı J4 kodlu kokuyu kullanıyorum çevrenizde varsa eğer gidin mağazasına ben parfüm almak istiyorum fakat ilk defa alacağım yardımcı olur musunuz deyin size...
  11. abdulkadir1998

Linkteki PTTAVM mağazası güvenilir mi?

Yani şöyle söyleyim arkadaşım aldı superstar günlük kullanımda memnundu çünkü artan fiyatlardan dolayı orijinal ayakkabı almak biraz zor. Bence kullanılabilir ama uzun soluklu olmayacaktır birde iade normalde her alıcının hakkı fakat bazen böyle sitelerdeki satıcılar oyalayabiliyor şikayetvarı...
  12. abdulkadir1998

Linkteki PTTAVM mağazası güvenilir mi?

Resimleri tamamen orijinal olarak yüklüyorlar fakat ürünler orijinalden çok uzak. Bazı replikalar kaliteli ama sonuçta orijinal olmadığı kesin
Top Bottom