Arama sonuçları: *

1. wolvesina

Lumberjack mi? Kinetix mi?

Sonuna kadar Lumberjack
  2. wolvesina

Parfüm önerisi kalıcı

https://www.zara.com/tr/tr/night-pour-homme-ii-100-ml-p20210547.html?v1=324596206&v2=2352350 Güzel parfüm
  3. wolvesina

Saçım nasıl böyle gözükür

Türk kahvesi topaklanmaz mı çiğ tozu atılırsa direk nasıl olacak ki o iş Pişirip sıvı halini mi dökmek lazım Birde temizlenmesi vs. zor olmaz mı yani toz toz olacağı için
  4. wolvesina

wax falan çok sert yapıyor saçları ya
  5. wolvesina

milletin saçı nasıl böyle parlıyor anlamıyom
  6. wolvesina

Mont ve bot alırken nelere dikkat etmem lazım hangi markayı önerirsiniz?

Ayağınız rahatsa sorun olmaz Sağlamdır benim CAT Botu alalı 3-4 sene oldu çok giymiyorum ancak genede hala 0 deformasyon ve problemi var Rahatsanız pişman etmez bana ağır geldiği için ve ayağıma vurduğu için bıraktım çok giymedim
  7. wolvesina

CAT Bot 1 defa kullandım ayağıma vurdu ve çok ağırdı tekrar almadım sonrasında Bence değmez
  8. wolvesina

Farklı markalar ben CAT botlarını beğenmiyorum çok ağır oluyorlar ve fiyat farkıda olur
  9. wolvesina

Botta paran yoksa Lumberjack Paran varsa Timberland Montta paran yoksa Quechua (Decathlonun kendi markası) Varsa Lufian
  10. wolvesina

Erkek saç bakımı önerisi

Eczaneden Bioxin Şampuan alabilirsiniz ben çok beğeniyorum Ama spor salonunda ne olduğunu bilmediğim sabunlada saçımı yıkıyorum bilemedim o yüzden :blobdance: Şaka bir yana deneyebilirsiniz Bioxin medikal şampuanları
  11. wolvesina

Erkek Klasik Saat Önerisi

Hocam benim bütçemin baya altında bir saat ama bir mağazada görmüştüm bileğiniz çok kalın değilse güzel bir saat
  12. wolvesina

Erkek Klasik Saat Önerisi

https://www.trendyol.com/armani-exchange/ax7124-erkek-kol-saati-ve-bileklik-p-177316364?boutiqueId=61&merchantId=105249 Ben bu modeli beğeniyorum ucuz biz model olsada güzel bir saat
  13. wolvesina

F/P Parfüm önerisi lazım

Bu bargello çok tavsiye ediliyorda bir o kadarda şikayet edeni var kalıcılığı vs. konusunda link atsın bargello önerenler bakalım :D
  14. wolvesina

Bu lacoste tişort orjinalmi

2. elde 100-200 liradan fazla para vermezler çokta bir şey beklemeyin o yüzden orjinalsede değilsede giyin gitsin Kumaş kalitesinden anlamadan kontrol edemezsiniz eski tişört olduğu için siteden biryerden onaylatılmaz muhtemelen
  15. wolvesina

2. el kıyafet alınır mı?

İyi ve Temizse Dış giyim alınır
  16. wolvesina

Sizce En Rahat Spor Ayakkabı Markası Nedir?

Favorim Lumberjack ve Skechers Lumberjack biraz daha F/P ama :)
  17. wolvesina

Tudors 3 Oduncu Gömlek 499 TL

Bu adamlar 15 liraya gömlek satıyordu fiyatlara bak şaka gibi :D
  18. wolvesina

Vintage Adidas Üst Eşofman Satan Yerler Var mı?

İnstagram Bizonvintage, Empinavintage, vintageistime gibi sayfalara düşüyorlar zaman zaman
  19. wolvesina

daniel klein kol saati

Casio iyidir kardeşim 10 senelik saatim var casio model takmıyorum bile halen çalışıyor
  20. wolvesina

daniel klein kol saati

https://www.trendyol.com/casio/erkek-kol-saati-celik-gumus-mtp-vd01d-1e2vudf-p-32183758?boutiqueId=61&merchantId=113024 Casio iyidir
Geri