Arama sonuçları: *

• Users: ÇiktaMuz
  • In Bilim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Ç

Haarp konusu hakkında

dergiler, makale veya bilim kitapları veya yabancı dilin varsa internetten google scholar gibi kaynaklardan okuyabilirsin. kaynağı inceleme ama.
  2. Ç

Haarp konusu hakkında

dostum sene 2023 bilim çağındayız her konuda bilimsel makaleler var bunları tartışmak sence de komik değil mi? evrim ağacı da kaynak olmamalı kaynağı kaynağın özünden okuman lazım. ablamızın türkçesi zaten kaliteyi gösteriyor fakat sana da önerim kaynaklarını önemsemen olur. evrim ağacı da bu...
  3. Ç

Savaşta kılıç mı daha üstündür bilgi mi ? münazara için

İkisi de önemli. İkisini de ön planda tutan devletler çok uzun süreler hüküm sürmüştür ve söz sahibi olmuştur. Örnek Roma imp.
  4. Ç

Gerçekleri Konu Alan Belgesel

Böyle elemanlar bana satasinca bu yüzden gülüyorum işte antartikaya girmemize izin vermiyorlar ne demek la :D orada aktif çalışan bir ekibimiz var zaten. Biri dünya düz der biri bunları der birisi Amerika market fiyatları propagandası yapar. Sonra bu ülke neden gelişmiyor. IQ 90 nasıl gelişsin.
  5. Ç

Gerçekleri Konu Alan Belgesel

Bende yaptığım araştırmalar sonucunda dünyanın altıgen olduğunu farkettim. Bu bilimsel gerçeği tüm dünyayla paylaşmayı düşünüyorum. Şuan Facebook'ta bilim yapıyorum. Yakında YouTube ile global'a açılacağım.
Top Bottom