Arama sonuçları: *

• Users: Dusmax
  • In Bilim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Dusmax

Yoksa bize sandığımızdan da mı yakınlar !👽👽

Hani ihtimalsizlik vermek saçma olur zaten.Yüz binlerce yıldır var olan insanlıkta daha insanlı olarak tek uydumuza gidilebildi.Ve mesafeye bakılıcak olursa teleskopların gördüğünden milyarlarca fazlası var.Dünyada yaşam var ise mutlaka diğer yıldız sistemlerinin birinde veya galaksinin ucunda...
  2. Dusmax

Benim kast ettiğimde normal yaşam formu değil hocam.Evren çok büyük ve sadece bizim olma ihtimalimiz 0'dır.Ne kadar araştırma yapılırsa yapılsın tahmin veya kesinlik olarak tek akıllı yaşam formu olmayacağımız belli.Daha teknoloji ve bilimde yeniyiz denilebilir bu yüzden bu tür düşünce mantık...
  3. Dusmax

Hocam sizce biraz mantık yürütülürse milyarlarca belki de trilyonlarca yıldız sistemi bulunmakta, bizim dünyamızda yaşam mümkün ise niye diğer sistemlerde olmasın? Bir sürü araştırma oluyor ve atmosferi dünyaya benzer bir sürü gezegen keşfediliyor.
  4. Dusmax

Hatırlamıyorum hocam uzun zaman oldu.
  5. Dusmax

Hocam eğer araştırırsan ayetlerde ve peygamberlerin bahsetmelerinde olduğunu görebilirsin.Bir ara çok araştırmıştım.
  6. Dusmax

Hocam bende izledim gerçekten çok heyecanlandırdı bu durum beni.Ben zaten diğer yaşam formlarının olacağını düşünüyordum fakat Tip 2 medeniyet seviyesinde yakın bölgemizde böyle bir ihtimal düşünmüyordum.Eğer gerçekten oralarda bir Tip 2 Medeniyet var ise bunların bize zarar vereceğini...
Top Bottom