Arama sonuçları: *

1. Furkan Karagülle

Bilimsel Birkaç Şey!

Hayal dünyasında yaşamak güzeldir. :)
  2. Furkan Karagülle

Bilimsel Birkaç Şey!

3. Furkan Karagülle

Bilimsel Birkaç Şey!

Evet.
  4. Furkan Karagülle

Bilimsel Birkaç Şey!

Gerçekleşmesi imkansıza yakın olan birkaç bilimsel deney diyebilirim kısaca.
  5. Furkan Karagülle

Bilimsel Birkaç Şey!

7 - 9 yaşlarımda çok izlerdim..
  6. Furkan Karagülle

Bilimsel Birkaç Şey!

Ülkemizdeki üniversiteler pek bir şey kazandırmıyor. Küresel alanda yazılan makaleleri okumanızı öneririm. Zamanla bilgi sahibi olacaksınızdır. Bazı sebeplerden ötürü buraya açık açık bilgi aktarımı yapamıyorum.
  7. Furkan Karagülle

Bilimsel Birkaç Şey!

Alkol pek benlik değil, sadece ara sıra alıyorum. Sağlık önemli, erken yaşlarda karaciğeri yoramam. Evet, tam olarak böyle aslında. Böyle bir şeyin mümkünatı yok şimdilik.
  8. Furkan Karagülle

Bilimsel Birkaç Şey!

Hayır, konuda yer alıyor. @TamerKs, bu arada o bahsi geçen durumu ben yapamam, vicdanım el vermez. Böyle bir deneysel araştırmada bunu yaparlar ancak.
  9. Furkan Karagülle

Bilimsel Birkaç Şey!

Gayet güzel bir değer.
  10. Furkan Karagülle

Bilimsel Birkaç Şey!

Devlet bazında bakacak olursak bizlere yansıtılmayan birçok şey var. Mesela şu an Afrika topraklarında birçok deneysel ortam olduğunu söyleyebilirim ama kanıtlayamam. Bu işler maalesef bu şekilde ilerliyor.
  11. Furkan Karagülle

Bilimsel Birkaç Şey!

Etik olmaz ama dışarıda düşük seviye birçok kişi var, ailelerine para teklifi sunulduğunda deneyi kabul edeceklerdir. Tabii böyle bir şey kesinlikle uygun olmaz.
  12. Furkan Karagülle

Bilimsel Birkaç Şey!

Henüz bilinmiyor. Detay vermem olanaksız.
  13. Furkan Karagülle

Bilimsel Birkaç Şey!

Evet. Bilim bu yüzden var. Konuda bahsetmiştim aslında. Gizlilikten neden bahsediyorum acaba? :D
  14. Furkan Karagülle

Bilimsel Birkaç Şey!

Forumda bilimle ilgilenen kimse yok anlaşılan.
  15. Furkan Karagülle

Bilimsel Birkaç Şey!

Belli bir seviye sonra gelişme duracaktır. Doğumdan itibaren üstüne düşülürse %40 civarında arttırılabilir ki bu oldukça iyi bir değer.
  16. Furkan Karagülle

Bilimsel Birkaç Şey!

İki bira, bir filtre kahve içtim ancak bu yazdıklarımın çoğu daha önceden yazılmıştı. Düzenleme ve ekleme yaparak foruma ekledim.
  17. Furkan Karagülle

Bilimsel Birkaç Şey!

Sizce müstakil bir ev inşa ettirip evin altına da Beta-Ti3Au'dan güç alan duvarlara sahip yüksek güvenlik önlemleri alınmış gizli bir laboratuvar kursam bana karışabilme olasılıkları var mı? Bunun için Pyongyang'a gitmek istemiyorum açıkçası. Orada bilimsel deneyler serbest ama ülkenin ne...
  18. Furkan Karagülle

Uydu İnterneti Hakkında Bilgi Nereden Elde Edinebilirim

Estağfurullah.
  19. Furkan Karagülle

Starlink'den bahsediyorsunuz siz. Ben de uzaydan deyince uzayın derinliklerinden internet geldiğini düşündüm.. :D
  20. Furkan Karagülle

Uzaydan internet mi?
Top Bottom