Arama sonuçları: *

1. Heath Ledger

Gerçekleri Konu Alan Belgesel

Hala inanmayan varsa gösterin inansın!!!
  2. Heath Ledger

Baya güzel fotoymuş ben inandım
  3. Heath Ledger

Aynen karşim dünya yuvarlak ve uzay sonsuz!
  4. Heath Ledger

5. Heath Ledger

6. Heath Ledger

Bu fotoğraf Nasa tarafından paylaşıldı
  7. Heath Ledger

Şimdi teyit etmek için baktım tek bir uçuş yok o güzergahta. 1 veya 2 aktarmalı uçuşlar var ve bu aktarmalar jfk havalimanı los angels havalimanı falan. Yani hepsi kuzey yarım kürede. Araştırmanı öneririm
  8. Heath Ledger

Şehirler arası bahsetmiyorum, uzun yol uçuşlarından bahsediyorum. Mesela güney Amerikadan afrika veya afrikadan avustralya ya ya da güney Amerika dan avustralyaya
  9. Heath Ledger

Bana Dünya'nın düz olabileceğini farkettiren ilk delillerden birisi budur arkadaşlar. Kalkış ve varış noktası Kuzey yarım küre üzerinde olan uçuşların güzergahı asla ama asla güney yarım küre üzerinden geçmezken kalkış ve varış noktası güney yarım kürede üzerinde olan uçuşların güzergahı kuzey...
  10. Heath Ledger

Al işte. Daha dünyanın düz olduğunda kıtaların nasıl bir şekli olduğunu bile bilmeyen birisi
  11. Heath Ledger

yap kardeşim. izin veriyorum. yolla beni uzayına. göreyim
  12. Heath Ledger

hocam daha çoook boşluk var. Zaten boşluk olmasa şuan bu konuyu tartışmazdık
  13. Heath Ledger

asıl üzücü olan ne biliyor musun? Bunca uğraş bunca araştırma bunca düşünce, kanıtlanmadığı sürece boşa harcanıyormuş gibi hissettiriyor. Her geçen gün ben de insanların gözünde delileşiyorum. Sadece olabilir demek bile onların gözünde deli olmamız için yetiyor.
  14. Heath Ledger

Kıtalar arası birkaç kez uçağa bindim. Kıtalar arası diye bahsetmemin sebebi bu uçuşların öteki uçuşlardan daha yüksek irtifada yapılmasıdır. Ayrıca sizin bilim dediğin şeye göre, uçaktan bakılınca dünyanın eğimi gözükmez bunu bilim insanları söylüyor. İstersen kendin de hesaplayabilirsin...
  15. Heath Ledger

16. Heath Ledger

17. Heath Ledger

18. Heath Ledger

19. Heath Ledger

Emin ol çok şey farkeder
  20. Heath Ledger