Arama sonuçları: *

1. Yavuz Sultan Selim

🔥 ADANA'DA SICAKLIK REKORU KIRILDI! 🌡

Ne 20 yılı be knk daha 1-2 yıl içinde su sıkıntısından dolayı neler yaşayacağız orası bile belli değil
  2. Yavuz Sultan Selim

@Geralt1 @Che_ Bu tip ürünler nasıl sizce? https://www.hepsiburada.com/kabel-mini-rest-portatif-sulu-klima-pm-HBC00004HUIYR
  3. Yavuz Sultan Selim

Sayende bu manşeti de duyacağız; Meteoroloji oyuncuları uyarıyor fazla sıcaklıktan dolayı arabanızla (mouse), yola (mousepad) çıkmayın. 1717603851 Onu bende düşünmüyor değilim valla, Airfel kestirdim şimdilik gözüme ama sistem parasına dokunmak istemiyorum bi yandan
  4. Yavuz Sultan Selim

Anlaşıldı :) şimdiden iyi bayramlar hepinize. O sıcakta isotu fazla kaçırmayın .d İsot = füze mazotu
  5. Yavuz Sultan Selim

Kasasında Sıvı Soğutucu Kliması olanlar için sorun yok 1717603532 Memleketin mi?
  6. Yavuz Sultan Selim

Şanlıurfa ne olacak acaba 1717603335 Yuh diyeceğim afedersinde yani 1717603394 Sen İstanbuldasın, ben ise Kocaelide. Eee ne yapacağız şimdi. Komşu komşunun poyrazına muhtaç sjsjsjs
  7. Yavuz Sultan Selim

Kocaelideyim şuan 36 derece
  8. Yavuz Sultan Selim

Elektrik faturasını ödeyene saygı duruşu
  9. Yavuz Sultan Selim

Adana'da rekor sıcaklık: Termometreler 44 dereceyi gösterdi 🔥 Meteoroloji uzmanları ise öğle saatlerinde dışarıya çıkılmamasına yönelik uyarılarda bulunduğu kentte, sıcaklığın önümüzdeki günlerde daha da yükseleceği bildirildi. - DENİZLİ'DE ASFALT ERİDİ!
  10. Yavuz Sultan Selim

🔴 Uyarı "Sıcak havalar bitti, daha felaket sıcaklıklar geliyor!" 🔥

@Mehmet Yılmaz Foruma biri DDOS falan mı atıyor ne oluyor ara ara girince İnsan Olduğunuzu Doğrulayın diyor ve foruma girmiyor bir kaç dakika
  11. Yavuz Sultan Selim

Ben en iyisi Kars'a taşınayım
  12. Yavuz Sultan Selim

Ben de Kocaelideyim hacı felaket sıcak
  13. Yavuz Sultan Selim

Bugün sadece bi 10 dklık markete yürüdüm değil ter, su içinde kaldım
  14. Yavuz Sultan Selim

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Meteoroloji Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Barış Önol, Avrupa Orta Vadeli Hava Tahminleri Merkezi'nden (ECMWF) elde ettikleri tahminlerine göre, Türkiye'nin bugünden itibaren sıcak hava dalgası içinde olduğunu belirterek, "Haziran ayının ilk...
  15. Yavuz Sultan Selim

🚨Türkiye'ye 3. Nükleer Santral Kuruluyor!

Bu konuda sana katılıyorum, evet santral kurulması gayet güzel bir şey ve medya ise bunu ballandıra ballandıra ülkenin ve hükümetin lehine göre yansıtıyor fakat bu santrallerin asıl kuruluş amacı ve niyetini kim bilebilir ki? Kime karşı kullanılabilir? Bunu da gözardı etmemek gerek. Tabi ki...
  16. Yavuz Sultan Selim

1- Sinop 2- Mersin
  17. Yavuz Sultan Selim

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Güney Kore lideriyle görüştü! Türkiye'ye 3. nükleer santral kuruluyor G20 Liderler Zirvesi dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu seyahatte 3'üncü bir santralin kurulması hususunda Güney Kore Cumhurbaşkanı'yla da bir görüşme yaptık...
  18. Yavuz Sultan Selim

🌕 Türkiye, Ay'a insan gönderecek! 🚀

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, uzaya gidecek adayların belli olduğunu, isimleri yakın zamanda Erdoğan'ın açıklayacağını söyledi. "CİDDİ PSİKOLOJİK TESTLERİ BERABER GERÇEKLEŞTİRDİK" Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Varank şu ifadeleri kullandı; "Yakın zamanda Cumhuriyetimizin 100...
  19. Yavuz Sultan Selim

🧠 Tüm ülkelerin 2022 yılına ait IQ ortalamaları açıklandı!

Evet bende global test yapmıştım ve 124 çıkmıştı :)
Geri